kallt

fan vad kallt det är inte kul o va vaktmästre nu inte men det är bara le o se glad ut hahaha. det är inte så mycket o göra heller på jobbet ja förutom o salta eller sanda åå vad roligt man kan ha ler. det är ju bra att man kan ha roligt på jobbet iaf, fan jag diggar två typer på mitt jobb fan dom är gryma haha.

jaha fan börja tröttna min motiv på bloggen skulle vilja bytta/för nya det nu har jag haft den bilden ett tag. mm men är osäker vad man ska ha för bild eller motiv, men sen är ju det hur man gör o ändra det o gör själv. om det är svårt?? man kanske ska öppna en till o testa på den hur det funka jag är ju som sakt inte data snille precis haha. jaja men först får jag se hur jag ska göra suck.

brrr vad kallt

jaha dan snart är november slut fan vad tiden går inte klokt, men snö o kallt är det man vill inte ut i onödan haha. det är som vanligt här det är lungt jobbar o slitter ler, men nästa vecka är det ultra ljud längtar som det o det är inte bara jag utan dalle o min jobbar kompis är skarp nyfiken haha. mm sitter o funderar om mikaela ska med på ultra ljudet det kan va kul för henne o se bebisen o maggen eller iaf en upplevelse. sen ska jag gå till frisan på tordag o klippa mig fan vad skönt o det behövs ler. men jag saknar mitt röd svarta håret ännu snyft men håret måste villa men sen ska jag färga tillbaks det igen. till o med frisan sa att det va ovant o se mig halv blont haha. men som sakt detta är inte jag i blont hår hatar den min riktiga färgen. 

städat o bakat

fan vad helgen går fort som altid. idag har man städat i mikaelas rum så nu är det rent o fin o mycket skit blev det slängde en hel del saker som var trasigt o det som hon inte lekte med tumme upp för mikaela. sen på eftermidagen blev det lite bakande gott. sen imorn är det jobbet som gäller.

ja igår var vi på taxinge julmarknaden trevligt var det blev lite handlat o plus att vi stötte på danne o hans tjej så vi slog följe o fikade tillsammans trevlgt värre haha.

längtar till den 1/12

fan vad jag längtar till första desember ni vet ju föra inlägget så skulle jag berätta en sak o nu kommer jag göra det. för att det det har gått 15 veckor jag behöver inte va lika orolig. jo den första desember ska jag på ultraljud jepp det är sant jag är med barn jipppi säger jag, jag ska bli mamma ler kan inte bli bättre. längtar ditt vill att det ska va på måndag redan men jag får vänta i två veckor till.
det är så himla skönt o veta att man har passerat de här 12 veckorna o slippa va orolig att man kan få missfall jag tycker synd de som får det. ne nu ska jag gå äta lite.









RSS 2.0