seg dag scuk

fan i dag har det va seg dag rastlös som den o ändå har man gjort lite men räkte inte till. ja då va man hemma med mikaela igen som är snorig o lite häning fan o det va inte länge sen hon va sjuk i en hel vecka om inte mer i lungeflation. menmen hoppas det går över till nästa vecka.

fan vad les jag är på snön vill ha vår nu, jag fattar inte hur del kan älska vintern det kan va mysigt till jul that its inte mer. fan o början av februari såg sabina o jag snödroppar på jobbet men det är ju som bort blåst. jag hoppas att detta jävla snön försviner snart annars vet inte vad jag gör går i ide haha.

inte långt kvar!!!

jaha nu är det bara två månader kvar tills den lillen kommer ut längtar så grymt mycket eller det gör de flesta här ler. vet inte vem som längtar mest om det är mikalea eller dalle haha, mikalea har mer mer på pekat att man börjar bli rundare o rundare o fråga mer om bebisen ler det är bra att hon frågar ler. även jobba kompisen  börjar bli nyfiken vad det kommer bli roligt tycker jag.

nu är det bara en månad kvar på jobbet om man orkar förstås man blir ju inte lättare haha, fan vad tiden går vill inte sluta snyft har så jävla kul ihop på jobbet menmen får nog hälsa på dom ler eller annars träffa dom på skolan ler.

bra pakering



haha vilken bra pakerin en tant på ca 90 bast körde helt fel på jobbet. jo det va så här att hon skulle åka iväg men missa vägen o körde in på gång bana o märkte inte att hon köde fel tills hon kom fram till staket o fick lov o baka. men ett problem hon är inte bra på baka o det finns två vintne på jag o sabina. eftersom vi har sett när hon har kört. men vi tyckte att vi detta läget var det bara ringa efter polisen eftersom det finns dagis barn där jag jobbar o det är inte så bra om hon skulle åka åt helvetet o köra på ett barn plus att fler har märkt att hon åker väldigt fort. plus att hon inte hade skrapat rutorna menmen som tur va så åkte hon inte ner där eftersom det är en backe där. men vi gjorde för henne skull så det inte händer nåt nästa gång gör det.

men jag säger bara en sak rike mans folk

RSS 2.0