träffa varandra

oki nu går det på nerverna på oss två vi vill verkligen träffa varandra nu. jag vill se han i verkligeheten nu o han känner lika dant. så vi har små prata om vi ska ses snart ändå om ca två - tre veckor eftersom nästa helg går det inte som världens söttaste tjej fyller. men den helgen på så har vi pratat en måndad tid. jag vet att det är en kort tid men vi känner att vi kan inte vänta längre så ja där nån stans så kanske vi ska träffas ler. varför är vi så jäkla nyfikna på varanda men samtidigt är det lite kul oxå. men som sakt vi pratar om det sen får man se oxå men hoppas ler.

en gammal bild på mig o lilla gubben ler

ja här va lilla lukas mellan 3-4 år gammal fan vad tiden går nu i år blir han 9 år o mycket större. fan här va han inte färdig växst än ler o redan här hade jag svårt att komma upp på han ler. som sakt tiden går fort o det är samma med mikaela som fyller nästa vecka så denna helg blir det baka lite ler. 


han är ju sjuk i huvudet ju

ja nu fick jag medelande att han vill ta mikaela hem till honom. vad fan tror han själv att hon vill det utan sin mamma. om jag säger det så kommer han inte tro på mig utan det komme bråk o han har ju inte träffat henne så ofta eller. han kan ju inte räkna m,ed att han ska ha henne över en dag o jag vet hur det kommer bli oxå han kommer åka runt o vissa upp henne som en leksak. det är ju inte bra för ett barn men det fattar inte han inte. han är så sjuk fattar inte bli en riktig pappa så kanske det går att ta hand om sin dotter fanfan vad arg jag är.

vi är väldig lika på vissa saker haha

oki nu har vi prata lite mer  ca två veckor o jag börjar gilla mer o mer denna kille. o vi är väldigt lika på vissa saker, intressen har vi samma ler o det är ju kul att vi har o så. han får mig verkligen glad o ger mig smiker så det inte dugga haha tacka o ta imot. vet kliar på oss båda att vi vill träffa varandra men samtidigt vill vi prata ett tag till. men jag kan inte få ut han i mitt huvudet hans röst det kan man bara dö för ler. helt underbar är den o sen hans dialekt mmm. o det roligaste är att han börjar ringa mer o mer för varje dag ler. sen i tisdag så han ringt minst tre gånger om dan jag är så impad ler plus att jag ringer oxå men skickar mer sms ler. vi pratar som har kännt varandra länge haha. men som sakt det är kul att skaffa nya vänner oxå sen är det annnan fema om det skulle bli nåt men det får man se inte för jag tror det. det får vi se när den dan är kommen ler

jag måste ha sett dum ut ler

igår va jag, vexy o lilla mikaela på tuna park o shopa lite. jätte trevligt va det en hel del skratt blev det haha. igår gick jag in i bh-shop en bra sådan o dyr sådan men så värt det det lovar jag. är så nöjd med pesonalen man fick verkligen hjälp där ler. men så förvånad jag blev när tjejen sa att jag har d kupa o jag som har trott att jag har haft c kupa men nä så jag såg nog dum ut där. men glad att jag har stora bröst ändå kunde ha vart större det hade inte gjort så mycket ler haha. menmen jag får vara glad att jag har bröst iaf haha. sen gick vi till sko pungten o denna gång blev det par skor love shoes haha. sen gick vi åt på max gott va det iaf.

 

ja vad ska man säga om denna killen haha han är hur gullig som helst. fan nu har han sakt allt vacker, söt. snygg o du är så go du haha. jag börjar bli mer nyfiken på han o vill se träffa han. jag vet att vi har inte pratat med han så länge. men får väl se om vi ska träffas i sommar kanske jag vill ändå lära känna honom via telefonen eller chatta med han. plus att jag har ju bara vart singel i två månader bara så jag kan titta o spana på andra kilar ett tag till utan att man ska bli ihopp med nån. man får se vad som händer vi kanske blir jätte besvikna om vi kommer träffas inte vet jag. men jag älskar han dialekt den är helt ja jag vet inte vad jag ska säga om den men underbar är den ler o sen hans bild som han har på sin sida mmmm. jag gillar hans blick verkligen ler. 


vilken röst!!!

fan vilken röst han har o med hans dialekt fy fan vad jag gillar den mmmm. han det är nästan man kan dö för den hahaha. nä igår kväll prata jag med en kille som va trevlig o gullig hehe. vi prata om allt möljligt bilar (raggarbilar o mc) eftersom vi båda gillar det, jakt vi både har jägar examen ler, vi båda har läs o skriv problem nåt form av det. det va väldigt kul haha snaka med han i nästan två timmar snaka vi. det är lite synd att det är så långt bord det kunde ha vart närmare ler menmen så kan det va ler.

jag är så trött på vinter??

blä för vinter är så sjukt trött på vinter nu o det är bra en o halv vecka kvar på denna månad skönt. haha imorse hörde jag på radio att det är 32 dagar tills våren skulle komma jiiipppiii jag längtar redan. det skulle inte skada om den kom tidigare oxå då skulle jag bli överlycklig haha. men tänk 32 dar kvar hihi våren. ärligt denna vinter kunde ha kommit för två månader sen när det va jul då man kunde ha fått jul känslan hehe.

kan inte veckan gå lite fortare så det blir lördag.ka jag umgås med lill syran (vexy) gå stan o ta en fika  o snaka lite kul säger jag. jag hoppas att det inte blir nåt hinder ex att nån blir sjuk eller att det blir mer snö eller att det blir halt här ute. eftersom jag är ju inte så van att köra sånt väg lag o det är ju inte min bil eller så det är bättre att ta lungt hihi. men det gör jag ändå men det är ju farsans mazda hans lilla päla hahaha. så jag kommer dricka whisky varje dag nu hehe kanske ta de dubbla hahaha. ; )


är jag för öppensinnad???

ibland undrar jag om jag är för öppen o berättar om mitt liv??? vad jag gör??, vad jag har gjort??, eller vad jag ska göra??. mmm har ju funderat ett bra tag nu eller en längre tid om detta det kanske är bättre att hålla käften om sakerna eller?? fattst jag har ju stort sett alltid vart kanska öppensinnad av mig det är en del av mig oxå. 

mmm?? 


orkar inte!!

fan jag har vart skit trött idag o matt i kroppen. orkar inte så mycket det är väl att man har väl förskylningen kvar i kroppen hatar det. o jag vet hur jag blir när jag inte mår som jag ska : (. o denna jävla hostan gör mig galen jag hostar tills jag spyr nästan iaf men inte så kul. men ska till plugget iaf o mikaela får va hemma imorn så får man se på tisdag. har inte lust o släppa för tidigt så hon åker på en förkylning igen. då blir inte jag glad ler. men det får vi se hur jag gör. hon börjar längta till dagis nu iaf haha den ungen ler.

vad fan är det här jävla america eller??

oki nu har det hänt igen lidel har blivit rånad igen jo o vem jobbar idag jo vexy. det kan fan inte va sant varför ska detta hända o just när vexy jobbar. detta ska fan inte hända o varför gör poliserna inget vaaaa. nä svergies poliser är för sega o ger upp lätt. vem fan vet om det är samma rånare eller det är ju ingen jävel som vet. nu borde de fan sätta ut ordningsvakter för fan. nä ta hitt nåra amrecaner till snutar då jävla händer det saker. alltså tycker jag synd att vexy ska drabba för sånt här o hennes jobbar kompisar det är så jävla sjukt så det är inte sant. som jag säger det kommer inte va sverige om nåra år det kommer bli som america ger mig fan på det aaaahhhhhhh säger jag. 

så du vet så finns jag för dig syster yster bara ringa eller nåt kram

 

p.s. jag vill säga en sak nu får snutarna skärpa sig o inte va så mesiga annars händer det inget. jävligt arg nu!!!!


kort på mig

det va tag sen jag la ut en bild på mig har inga super nytt precis. en bid från föra året går lika bra. så man kan längta mer till sommaren haha. det va stickit att ligga där men ack så värt ändå gillar bilderna som vexy tagit ler. haha om ni undrar varför jag har handen där så tänker jag över mina blåmårken haha så är det när man bor på landet hehe.


unna mig nåt

oki det va länge sen jag har unnat mig nåt själv. men det är väl för man inte haft dom pengarna o det har gått till de gammla vanliga räkningar skit kul men måste, mat o det måste när man jhar en unge att tänka på. sen har pengarna tagit slut men vad gör man. man föröker så gott det går. men nu när jag får pengar från csn hoppas jag om inte det krånglar då jävlar får de med mig att göra haha. då ska jag iaf köpa hårfärg det är inte så mycket men jag unnar nåt iaf för att bli fin ler.

idag är det en sån här dag jag blir sugen på att shopa gå i kläd affärerna men som sakt det bli inte av eftersom man inte har de pengarna o det är inte så kul att gå själv heller =(. menmen det är bara stå ut med shop bigäret haha. 


fan vad dött!!

ja vad ska man säga sitter här o har skit tråkigt. det börjar kännas att man har vart hemma för länge tråkigttråkigt som sakt. men det går inte göra så mycket när man har sjuk unge att ta hand om eller vad ska man säga hon sitter o kolar på tv o sover. kul ler. ja jag togen en het bad det är enda jag kan unna mig på. men skönt va det ler. 

 

ja tal om det jag vet att jag skrev om jag hitta en gammal skolkamrat som jag hoppas att det va han. o gissa det va han fan jag blev jätte glad min lilla jerry. som man försökte ragga på haha. blev väldigt förvånad att har är chef i byggbrachen det trodde jag inte om han haha. eftersom han gick på fordon hehe. men kul att få prata med han det va som sakt nåra år sen vi sågs o prata. så nu är det bara prata på. men tyvär så ska han flytta till vesterås men han tycker det är skönt att slippa eskilstuna o det håller jag med om att det skulle va skönt å slippa staden. så han gör rätt att flytta för han har ju vart med om del saker o inte så bra saker heller. men det kumde va kul att träffa han o se hans häck det va inte dum den hahaha. grrr haha


är det jävla beby boom i år

oki alla verkar ska ha barn ju viist det är jätte gulligt det är det. se deras småsmå fötter, deras små händer o bebisar luktar så gott. jag kom ihåg när jag fick mikaela att det va hända jag gjorde för det va så ljuvlig doft ler. men som sakt det är minst fem som ska ha barn två av de har redan fött barn. fan jag längtar tills den dan jag blir på tjoken igen ååå känna doften å kolla på deras fötter o händer mmmm. menmen först o främst ska jag hitta den rätte oxå men den dan kommer oxå det får ta sin lilla tid hahaha. 

fan vad bra ler

idag blev jag glad fan säger jag jag har varit orolig över hur min ekonomi skulle gå. men idag fick jag goda besked väldiga goda nyheter. csn har kronglat lite eller inte så lite kanska mycket att jag inte skulle få nåt o sen i måndag så fick jag ett papper om att jag skulle få betala tillbaks från i höstas. då såg jag bara att  helvete här. men nu kanske jag inte behöver betala tillbaks plus att jag får pengar iaf . visst jag ska inte hoppa över gödselstaken än. men det ser bra ut än så länge haha. 

vad tycker ni om chevan

va vad sägs inte dumt just nu är denna cheva min dröm bil jag gillar denna bil. lovelove hahaha kan ju försöka o lura min morsa o köpa sådan bil fast jag vet att hon har inte råd det är tyvär för dyr. men man kan ju alltid önska ler.


alla hjärtans dag

jaha på lördag är det alla hjärtans dag skönt att slippa den för en gång skull. det är bara slänga pengar i sjön ärligt. det kostar för mycket å köpa nåt. man kan vissa på annat sätt oxå man kan ju ju bjuda på mat eller lagga mat till den älskade det räcker mycket väl. men det är ju en så dag som butikerna kännar på o samma som hallowen då kan man har mycket roligare för de pengarna. sen kan man vissa sin kärlek när som helst till sin partner oxå behöver inte va den 14 februare. 


jaha då var det dags igen

ja nu är det dags igen å va hemma för sjuk barn. det va bara en vecka sen som mikaela va sjuk så nu är hon sjuk igen skit kul. hosta feber plus att jag oxå lite knalig det märks som sakt jag blir helt färdig när jag har gjort nåt. så för min del så håller jag på äter c-vitaminer, tar halstabletrer. dricker whisky o dricker te för brinade livet haha. ja o mikaela blir det dricka mycket vatten o alvedon för hennes del haha. men jag tycker att vi har vart friska så länge o det är ju bra tycker jag iaf hahaha.  

wow jag är chockad

wow för första gången som jag kan minas nånsin som frågar eller säger, när ska vi ses igen eller han skrev nåt så här när kommer du o hälsar på nästa gång. det är inte vanligt att en kille frågar inte för min del iaf haha. som sakt annars har det vart jag som har frågat om man ska träffas eller nåt sånt. så nu får vi se om han kan nån helg sen o sen om jag kan oxå. men jag blev lite chockad va skoja han med mig eller vad är frågan om??? men det tror jag inte han är jätte trevlig o rolig kille det verkar som han mena det. hehe men som sakt det är kul att höra att en kille kan fråga för en gång skull ler.

nu är det helg igen

jaha nu va det helg igen ler skönt det behöver jag är så trött. när jag kom hem från largårn så gick ja å la mig en stund å somna. det va jätte skönt men ville sova mer men det kanske inte är något vitts sen kanske man inte kan sova sen. ja vad händer i helgen?? inte så mycket jag ska ta det lungt o vila min kropp det behövs kännde när jag va i gav djuren att jag blev helt slut när jag kom hem. sen är jag katt vakt åt vexy o marcus katter får vi se hur många karlar som ligger i min säng i natt hahaha. eftersom de ska åka till bort denna helg så jag hoppas de får trevligt o att det inte blir sjögång.

aaa trött trött!!!

fan det känns som jag vill sova hela dagarna långa är så trött. o sen sover man inte när man ska sova fast det tar ett tag tills man somnar. skit kul o nu har det på gått nåra veckor. det kan ju inte va bra för kroppen alltså. man tappar kanska mycke orka oxå plus att idag har jag sett ut som ett vrak min ögon har inte vellat följt med riktigt. nu har jag stort sätt provat allt. o sen blir det inte bättre att man har frysit hela veckan när man ska gå å lägga sig. så denna vecka så önska jag att jag hade en kille som bara kunde hålla om mig o ge mig den värmen. hur mysit skulle inte det va mmm. men tyvär så har jag inte nån  =( som har kunnat värmt mig menmen. sen blir det inte bättre att man har sin vecka igen fan jag tyckte det va ju inte länge sen jag hade det kan det ha vart två veckor sen skit kul. det kan inte bli värre iaf. 

 


oki nu vet vi vad som har hänt

st-eskil har blivit pistol hotat o så vidare o då drabbas vi på komvux oxå. vi kommer varken ut eller in. måste det drabbas os på komvux idag oxå skit kul. jaha får man se om det är nån som skämtar eller om det är arvarligt. det får vi se sen.

skit kul

ingen vet vad som händer eller vad som har hänt. jag är på var på väg från skolan kommer nån o säger vi får inte gå ut för polisen hade ringt. för att det är avspärrad utanför skolan skitkul. ingen vet när man får gå heller fanfan säger jag.

en berskäning!!

oki jag vet att jag gjorde en dum grej i söndags som va lite dumt .=( o jag har inte gjort det på snart ett år. jag snusa då jag va lite eller väldigt arg på en person som inte brukar bry sig om en liten flicka. det är nu två jular sen nu som han inte har köpt en enda paket till sin dotter vad är det för fel på han ska det bli samma med födelsedagen oxå två år sen två år sen. fan hade jag vart hans kläder hade jag fan skämis med den karln har ju aldrig vet i sig o kommer alldig få det heller. som idag när vi satt på bussen så fråga hon varför bor inte pappa hos mig?? hur ska jag förklara för henne varför han inte är med bilden. då önska jag att hon va lite äldre så man kunde få berätta hur han har behandlat mig o hur jag har haft det. fan medan vi satt i bussen kände jag hur tårrarna börja komma. men ärligt ja tycker synd om min dotter o det ska bli skönt sen när hon blir äldre så man kan berätta vad allt har handlat om o hur jag har haft det med han. sen får man se om hon vill fortfarande veta av han. men ändå vet jag att det är hennes far o att han kommer alltid va det  tyvär. o ni som kommer läsa det kanske tycker jag är knäpp eller dum men ni vet inte vad jag har gått igenom så visst ni får säga vad ni vill. kallas ung o dum fast jag har abslut inte ångrat att jag behålde min dotter den saken är säkert iaf hon är mitt allt. synd det skulle bara vart en vätigare karl.

jemes dean grrr!

varför var alla killar snygga på 50-60 talet för som elvis exempel han va ju skit snygg när han va ung o det är samma med jemes o nåra till. men de såg så himla bra ut när man ser dem på bild eller filmer det är inga data gjorda eller nåt utan se så vanliga ut. grr säger jag haha. men kolla på denna bild ser han inte bra eller snarast snygg. 


denna gång körde inte hovslagarn fast =)

ja i dag har lukas blivit verkat enu gång haha. plus att hovslagarn körde inte fast denna gång haha. jag diggar denna hovslagarn jag har haha varje gång så frågar han om jag är på tjocken haha. fast denna gång sa han att jag hade tunnad ut ur men det är väl att du jobbar mycket men efter en stund fråga han om jag va på bullen hahaha. jag mins när jag vänta på mikaela så sa han att han gillar fraftiga kvinnor haha. så ännu en gång fick jag säga min ålder o han tror jag är nära 30 fast man inte är det haha. ja vad har hänt mer idag inte så mycket har bärit in ved o lagat mat till mikaela. plus att jag gjorde mat lådor till farsan del har det jävligt bra om jag får säga det haha. imorn blir det plugget skönt börjar tröttna att va hemma nu det går ett tag men sen är det skört för min del då går nerverna på mig. gud vad skönt det va i dag det va ljus till fem så jäkla vacket va det ler. 

ja vad ska man säga!!!

ja vad ska man säga om denna helgen jag gått å små skratta för mig själv hela helgen haha. för i fredags satt jag o chatta med en polare o vi prata om att vi ville ha sommar nu. så man kunde få bada, sola så vidare haha. men sen sa han att jag kunde bada i hans badkar o sen ta fram en lampa av nåt slag så jag kunde få sola mig o sen skulle han gå om kring där. hahaha å den bilden har jag haft sen i fredags hahaha den ser jävligt kul ut den bilden jag har frmför mig hahaha. det roligaste att han gör mig glad o får mig att skratta fast vi bara chattar å annars med men ändå. jag vet inte varför heller men det kanske är att han är det han är  som får mig att känna glad o får mig att skratta. detta bilden kommer jag ha i nåra dar till säkert haha. sen får man väl se till vårdagarna så kanske vi skulle ta en dag då å snaka skit o dricka whisky. men som sakt det får vi se vi kanske inte har tid eller vi kanske glömmer bort det. ler det får man se. men skulle va trevligt ler.

RSS 2.0