fan är förskyld!!

fan förskyld plus att man är hög gravid inge höjdare plus att det är varmt ute o det är ine rolig va sjuk då inge feber än så länge iaf. så nu har man drikit te med honung, apelsiner o massa vitaminer så jag hoppas det går över väldigt snart. plus att man väntar på junior ler.

påskhelgen!!

det har vart en riktig bra helg dalles små systrar kom hit i torsdag o va kvar tills idag så nu är man själv om dagarna igen. ne det va det trevlig o roligaste påskhelg på länge mycket skratt. dalle o alex tog årets första dop brrr det räkte med doppa fötterna för min del våga inte hoppa i det får bli nåt annat år ler. sen va vi på bil crusingen trevligt o sen bjöd dalle på kinamat gottgott säger jag eller det tyckte vi alla hoppa ler. sen igår var vi på blue loutus (tattoo studion) med tjejerna, o tro eller ej så blev det tatuering för både alex o cicci. så sen är det bara gissa vem som blir avis jo jag fan jag vill oxå ha tatuering men det kommer bli sen ler.

men på påskafton blev det lite mindre kul vi blev tvungen o åka in till förlossningen o kolla på junior om det va vid liv. eftersom det inte hade rört sig huvudtaget o jag kan säga att jag va lika rädd när mikalea låg på sjukhuset fy fan säger jag. fan när barnmosrkan inte kunde höra hjärtslaget heller o vi alla tre blev kall svettinga men efter en stund hitta hon svaga hjärtdjud sen satte hon stora maskinen o allt lätt bra vilken lättnad säger jag ler. så jag hoppas att junior vill komma ut nu snart. jag blir bara mer orolig att det ska hända nåt eller att det kommer fel man ska inte tänka så men man vet ju inte. så jag hoppas hoppas nu att det är dags snart.

påsk

jaha då var det påsk o en ca vecka kvar till lilla junior kommer. men lite klyven eller hur man säger när jag vänta mikaela så va hon lungn i maggen inte mycke rörelse. men nu säger barnmoskan om det inte rör sig lika mycket som det ska man söka men det är olika vem man har. jag vet inte hur man ska tro???

sen har vi besök av dalles små systrar som kommer va här ett tag trevligt. men det kommer va lungn påsk för oss del. men jag säger en glad påsk er.

våren är här!!!

fan vad skönt nu är våren här, den är så himla efterlänktad. fåglarna kvitrar, blommer har kommit fram o fjärilar mm. solen värmer som den riktigt skön april tycker jag iaf ler.

va o hälsa på min mor o bror hade jätte trevligt det blev nåra affärer i örebro plus att vi hittade en sko affär mmm vilka finna skor man hitta o inte så dyrt heller så dit ska vi handla när mina fötter är normala haha.

nu är det bara tre veckor kvar ungefär till den lillen kommer ut längtar så enormt o träffa junior. ska försöka ta nåra kort på maggen innan den kommer ut.

RSS 2.0