jaha då är julen över

jaha då är snart julen över hoppas ni har haft det bra det har jag haft fast trött har man vart sånt man får ta ler. ja jag fick en kockbok om per moberg mycket gott fans det i denna bok, en baby dres jätte söt va den, ja o lite till. så jobbar man på måndag jippii eller ne tror inte det skulle ha vart skönt o va hemma o ta det lungt. fan längtar tills det börjar ljusna på kvällarna är så trött på möker så det inte dugga åt det. sen är det bara fyra månader kvar tills junior kommer längtar enormt mycket.

blandat

gud vad trött jag har vart på sitta tiden suck somnar framför tv om kvällarna jätte tidigt menmen sånt får man ta ler. ja jag va på ultraljudet o självklart va mikaela med o blev fast klistard på skärmen haha. helt underbar va det o se en liten sak i maggen, det gör att man längtar till stora dagen ler. men fan vad tiden går fort snart har halva tiden gått o det är ca 4 månader kvar längtar.

idag fick vi främande o det va inte igår kan man säga vexy kom o hälsa på så det va trevligt o en promenad i finna vädret ler. man får försöka o röra på sin arsle o åka till vexy. men det är inte lätt det heller vi båda jobbar o jag är helt slut när man får helg o har en del o göra. men som sakt måste försöka ler.

imorn är det jobbet igen fan vad helgen går fort är det bara jag som tycker det ler.


RSS 2.0