jag blir galen här hemma

ja farsan har skaffat en ny tjej så är här plus att hon hade med sig sin son. dom säger inget ting varken hon eller sonen jag blir galen känns lite obehagligt om jag får säga det själv sonen bara omkring som ett spöke plu att mamman ger maten o dela det i små bitar det är inte normalt han är ju 22 år. visst hade han haft en handekapp hade jag inte sakt nåt men när ingen säger nåt. men vist om farsan fastnat för den här så har han men kommer inte att gilla henne o sonen. två vandrande spöken säger jag. så det ska bli skönt att lämna eskilstuna o åka iväg ler jippii säger jag.

tjatja

det va tag sen jag va inne på min blogg. man har ju haft fullt upp med höet, vart borta sen när det har vart finnt väder är man ute passa på iaf. plus är man ännu ny kär med min dalle som har åkt hem idag =(  men kommer hem på måndag. det känns att man är kär jag har aldrig vart så tår ögd för nån annan jo över min dotter förstås.
mmm det blev inge power mitt i år heller o sen kommer jag missa linde open. men det gör ju inget för vi åker till jämtlant till stugan som dalle har jätte mysigt där uppe i fjället. tyvär han vi inte se allt när vi va uppe sist för det va dåligt väder men jag hoppas att det är finnt när vi far upp om två veckor. men i helgen är det malma marknad o det är ju en tradtion. ja nu har jag inte så mycket att skriva nåt mer.

Bloggkoll

Nu har även jag skaffat bloggkoll - följ min blogg här :) Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0