!!!

fy vad det har snöa jag kan ju säga att det va inge höjdare att gå ut med hunden igår kväll snöa som fan. så imorse var det bara skota snö här, plus att mikaela är snorig o jag är en anning seg i kroppen o har vart det i nåra dar nu. men men idag skiner solen jippiii säger jag. nu tycker jag att det räcker med snö inge mer snälla vädergudar haha. jaha nu är det en vecka sen dra vi här ifrån om det inte blir oväder igen hoppas inte. känner att jag behöver komma bort ett tag från allt. sen är det två veckor tills min finna flicka som fyller år ler.


snöar

fy det snöar är lite anning trött på snön nu. vill ha våååårrrr men som det känns nu är den långt borta. igår blev lilla luckas skod o första gången där baka haha. det såg väldigt roligt ut såg ut som han hade skiti på sig haha men jag haväl en kännsla av att broden gjorde en del obehagligt för han ler. nu har mikaela sportlov en hel vecka härligt få sova lite längre oxå. snart fyller hon år var tar åren vägen suck 7 år o det känns som det var igår man va på bullen snyft. men jag hoppas att det inte bara jag som känner så här att åren går fort med barnen??? alla tjata om att man var för ung o ha barn o hur man ska klara sig men jag har vissat jag klara det o helt själv fast det har vart tuft vissa gånger. 

Varför varför!!

varför höra av sig när de inte bryr sig blir så förbanad på det. det är bara synd om de små. tänk om man kunde bara byta namn, numer, byta anna ort bara försvina vad henkelt det skulle va o slippa allt. slippa när det passar utan det ska gå en lång tid att höra av sig. som sakt det är synd om de små. har de inte brytt sig förut kan de gärna låta bli hedan efter oxå.

fick besök två dar i rad

igår kom min mor med sin hund som jag ska va hundvakt en vecka iaf kan bli två men det får vi se ler. älskar den hunden som är en schäfer ska ta en bild på den så ska jag vissa. sen idag kom vexy o marcus på besök o bjöd på smörgåstårta som var god ler den lilla biten jag tog skulle ville ha mer men jag har inte mått så bra sista veckorna o är inte ännu bra känner jag. men det var trevligt att vexy o marcus kom över det var tag sen de var över en hel dag o jag förstå med när det har funnits ett vadrande pinne i huset o mm. men det var tag sen som sakt imorn ska de låna mikalea under dan får vi se vad de ska hitta på för nåt.


RSS 2.0