haft mycket att göra

det har inte vart så mycket skrivande här på grund av det har vart mycket att göra på gården. ja det ända man har gjort är väl gå runt i hagarna o är lite kvar ännu plus lite annat oxå å det märks att det är vår när alla bönder jobbar o har sig haha.

imorn blir det stan ska klippa mig o det behövs slittet som fan, plus att jag ska prova en anna frisör salong nu får vi se hur dom är spännande värre. sen ska lill tösen ta tbe (mot fästing) spruta eftersom när man ska ha åkta o ta den så har hon blivit sjuk men nu jävla ska hon ta den ler. det va inte så dyrt heller plus att vi har så pass så mycket här nere, det är värsta med vår - sommar när de jävla fästingarna kommer fram hatar dom.

haha fan nu tänker jag från föra året när jag o min älskling skull gå å lägga oss o mysa, o han tog på min bröst o under den så kände han nåt som inte stämde där å titta. vad var det som satt där jo fästing så det va bara o ta bort den, men efter där så våga inte dalle röra mig hahaha det va kul det blev inte lika mysning där inte haha. fan det är helt otroligt att det kan fast sätta sig överallt på kroppen dom äcklen.

snart är det valborg undrar vad man ska hitta på nåt eller om man ska ta det lungt som sakt det är inte så mycket i eskilstuna eller snarast det händer inte så mycket tycker jag iaf.  vad händer för er under valborg?

helvete

fy fan jag trodde inte det skulle bli sant, men tydligen blir det inte fy fan säger jag. jag kan ju säga att jag är inte glad nu o hur kommer det bli imorn om det blir så fanfan. det kommer inte bli så mycket somn inatt iaf o maggknip har man.

bio

blev otrolig sugen gå på bio igår så då bestämde vi oss för att gå idag med mikaela på barnfilm. får man se hur filmen är men den verkar bra o filmen hete draktämjan eller vad den hete ler, men det va om drakar o sen blir det lite mat på stan det va ju tag sen man åt på cornner mm gott ler. lite måste man unna sig fast men inte har gått ställt o bara hitta på nåt när man har barn tycker jag iaf.

älsklingen

imorn kommer älsklingen hem om det inte blir förhinder, har saknat honom väldigt mycket ler. det finns inte bättre mäniska, man än han eller jo det gör det säkert men då får man leta som fan ler. jag är väldigt glad att jag träffa honom fast han är en surjämte haha. jag är glad att familjen tycker han är godkännd o hans familj har godkännt mig iaf dalles farsa haha honom saknar jag lite eller hela familjen där. ler synd att man inte kunde följa med det hade vart gött för mig som det är just nu.

åå

nu har dalle vart snart bort i två veckor vill att han ska komma hem nu. fan jobbit värre snyft. så man kan hitta på nåt roligt fan alla är ju stort sätt förkylda eller jobbar så man kan inte åka o göra nåt. menmen det är bara stå ut nåra dar till som sakt tills dalle kommer hem.

åka bort en sväng

gud vad jag vill åka bort ett tag, o bara koppla av bara över en helg. sista dagarna har jag blivit lätt iretterad för det minsta o man försöker hålla minnen ibland går det inte. dalle märkte det igår då hade jag min utbrott o vem fick ta den jo dalle stakarn, det känns som jag har tappat suget här hemma o allt till, o till med jag titta på lägenheter igår kväll, jag man blir förvånad över mig själv . ne man får se om man ska åka när dalle kommer hem eller hur man ska göra det känns som musten har tagit slut på mig.

nu är det vår

igår var det eskilstuna vårcrusing, först åkte jag hämta maggan o danne så åkte vi till bilutställnig i barava byggde gården många finna bilar var det ler o hitta min dröm bil en svart pontiac boneville mmmm säger jag. när vi hade vart där i tag så åkte vi hem till maggan där hon bjöd på mat vofflor gott.

sen drog danne, jag o mikaela till stan o kolla på crusing o möte upp vexy o marcus, som var lite dåligt angacerad eller planerat åkte typ ett varv o stanna på en pakering. o därpå träffa jag rickard trevligt snaka en del fan man har roligt när man träffar denna karln alltid glad o posetiv o mycket skratt blev det. sen träffa man även skolkamrat robin o dagge fan det va ju inte igår fy fan vad jag saknar gängen.

fan jag va så grymt sugen på att åka till festen igår i barva byggde gården hade barnvakt o hade fått nån lämna mig där, men sen blev det bekymer o komma hem igen. för det är en fest för mig iaf fullt med raggare o dom är som dom är raggare ler menmen jag hoppas det kommer mer gång. 

o del säger att jag har förändas men det har jag inte det är att de inte accepterar för den jag är plus i sånna fall att det är dom som har förändras inte jag. jag är en bussig o skäms inte för det jag säger o jag säger det jag tycker o tänker, jag blir glad dom som får mig skratta av glädje.

 

RSS 2.0