denna bil gillar jag grrr

      

tänk om man kunde ha en sån bil snygg färg, snygg form o en riktig fin bil med cab mmm. tänk sitta i den bilen plus en läcker kille som kör som jemes dean eller elvis. men synd att de är döe annars kan man tänka på nåra andra killar som man kan sitta brevid vid. jösses jag vet en iaf mmm grrr. som man kan inte få blicken ifrån hahaha. annars kan man ju övertala  brosan att köpa en sån bil eftersom han är ju sugen på att byta ut sin ford (jänkare) eller snarast sälja den o köpa annan jänkare. men han är väl ute efter annan bil som kommer säkert bli lika bra haha. men jag vet en som skulle tänka ha en sån här jänkare det är morsan men fan kul å sitta med morsan haha fast då skulle ju fler killar glo lite exstra haha. då blir ju både morsan o jag lite till oss hahaha.


mmm???

mmm ja vad ska man säga igår kväll pratade jag med en polare som har haft väldigt jobbigt på sista tiden. o då ville han vända till mig å prata o det är jätte fansenerande att del flesta vill prata med mig om sina problem. å det kan va till allt sex, kärleks beskymer mm. å så kom vi in på om man mår dåligt så känner man sig tvungen att se glad ut när man träffar folk fast man inte är det. det är lite lustigt för man vill ju inte gå ut istället vill man va hemma o inte vissas bland folk. o det roligaste är att både han o jag har samma ställning när vi inte mår bra eller har beskymer så ser vi jämnt glad eller hur man ska säga vi vissar inte att vi har det jobbigt. plus att vi håller våra beskymer inom oss. utan det är bara se glad ut. plus det roliga är att vi märker på varann lite att vi har nåt som gnager. men ibland orkar man inte se glad ut heller utan då får man se bitter ut. men jag hoppas att det kommer ordnar sig för han. o imorn får jag mina egna beskymer skit kul jag önskar att söndag kunde försvinna eller att han kunde försvinna. kan bara säga jävla idiot när han har inte bryt sig annars så kunde han ge fan i bry sig nu med. fanfanfan 

vart tar åren vägen???

oki nu är det bar en månad kvar tills denna fröken fyller 6 år 6år!!!! vad tar åren ivägen. snart dags att börja baka till denna fröken o köpa present. men fatta bara att det är ett halv år kvar tills hon går ut dagis o börjar lekis i höst. plus att snart innser jag att det är bara nåra år kvar tills hon blir tonåring =( men även kan det va kul att se hur hon komer bli. om hon kommer bli som jag o dräggla över killar hahaha. men jag kan ju alltid hoppas att hon blir lick mig hahaha sådan mor sådan dotter. det ända man vill slippa är upp nosiga tonårigar det gillar jag inte ler. men det får man väl ta anntar jag ler. jag kan bara säga en sak min lilla tjej håller på bli stor =) som sakt ler. plus att snart kommer hon tjata om hur många veckor det är tills när hon fyller år det är lite jobbigt men det är väl en grej man får oxå ta ler.


nä nu få det vad nog!!!

nä när jag trött på vintern det är bara blaskigt, halt o kallt inte så roligt. snön iaf inte långvarig här det bara töa bort o det blir halt så man slår på aslet inte så kul. jag vill ha vår nununu. men ändå har januarie gått fort ändå fan det är ju faruarie på söndag. så en ytligare en månad med blask väder sjukt. 

längtar tiils man gå klädd så här till våren kommer så det blir litte lätt klädare så skönt det ska bli haha. o jag innser att det är bara fyra månader kvar tills linde crusing fan vad kul ler. själv klart ska man åka ditt haha.

igår kväll när jag l¨åg i min säg så blev jag lite sugen på att färga mitt hår ljusare som blont men inte riktigt blont men ljusare som sakt. men jag vet att jag kommer att ångra mig o färgar till baka till rött o svart.

vad tycker ni ska jag prova eller inte. eller kan ni se mig i blont eller ljusare färg?? sen får vi se hur det blir av det haha

 


smink

 

ja vad ska man säga jag har aldrig trot att jag skulle börja sminka mig. nu har jag sminkat mig ett halvft - två år nu. annars har jag inte sminkat mig alls tills vexy sminka mig ordning när hon ville fota mig då jag insåg att jag ser annurlunda ut mer kvinnligare om man ska säga så. ler annars har det vart maskara kunde jag räka mig till o inge mer. så i dagens lägge tycker jag det är lite roligare att sminka mig men ändå är det svårt att veta allt o ved det är till för haha men man lär väl sig det. fan komer ihåg när man kola genom vexy smink väska vad allt va till det va kul haha. då visste jag bara typ bara mascara o läppstift.  


gud jag har hittat flera polare på facebook som man umgick med :)

gud vad kul att hitta fler polare på facebook som har umgåtts med i skolan som david haha det va ju inte går. när vi sågs sist va när vi tog studenten haha en skön kille. robin som kan träffas en gång om året haha en gammal klaskamrat. o sen har vi stefan som man har träffat nåra gånger på stan sista tiden ler. å nåra fler som man har sökt nu. det roligast är allt nu är att jag tror jag har hittat en riktig trevlig kille som man umsgick på iv o jag hoppas det är han nu jag har nog nämt han namn tidigare jerry. som jag såg att han va vän med david som jag har frågat om det är den jerry vi umgicks med på den tiden jag hoppashoppas det. det skulle så jävla kul o jag hopas att han bor kvar i eskilstuna om det är han nu. hopas som sakt ler. 

nu funkar min dator ler som den ska ler

nu kan jag börja skriva igen på bloggen o chatta med min kompisar igen fan vad skönt. tack vare marcus som kan väldigt mycket om datorer med mera ler så tack vare han ler. mmm men nu är man hemma * vab* skit kul. men vad ska man göra det är sånna tider att man blir sjuk fast ändå har vi hållit friska bra tag o det är skönt ler. gud när jag gick ut imorse eller det har vart redan i helgen har man hört att fåglarna börjar kvitra mer o låter så himla vackert när de börjar sjunga mer. jag får ju mer vår kännsler eller längtar mer till våren.

 

 

 

 

                                                   

 


ursäkta att jag har inte vart inne i min blogg

min dator funkar inte så det är därför det är inte så mycket skriva min blogg. tur att skolan har internet iaf. jag kan ju säga att det börjar inte bra på detta året. jag kanske inte får studera eftersom jag inte har tillräkligt veckor kvar o en jävla massa orsaker inte så kul=). jag som börja gilla eng för man börjar kunna mer nu menmen livet ska va ett helvetet. o datorn inge höjdare heller å det blir ju inte bättre att jag är så envis o ska komma in på internet men då loggar ut mig.=( så för att va början på året går det inge bra för mig hur kommer det gå med resten av mitt liv undrar jag men det kommer gå bra hoppas jag iaf. det är väl bara vänta å se.

det ända som är posetiv är att årets första lammunge kom imorse så söööttttt jätte sött. så när jag kommer hem ska man klippa lite så den lille får kommma fram till bröstet hihi så sött. 


  

nu ska jag va ego nu igen ler

denna bild gillar jag skarpt jag vet inte varför men jag gillar den kanske för man va ny klippt o ny tatuerad ler. o vill kommetera att jag gillar mina tatto ler. mmm men vill ha fler men inga pengar till det eftersom man ska åka å resa i oktober skit kul ska det bli. plus att man kanske ska försöka gå ner tio kilo till dess försöka iaf får man se hur det kommer gå. ler plus att jag har lovat vexy att jag ska försöka äta o jag vet att jag slarvar lite med det eller ganska mycket. men som sakt försöka iaf o kanske börja motionera. men vi får väl se hur det kommer gå ler. 


igår åkte vi över vexys andra hem

igår åt vi hos maggan o danne oxsfile jätte gott mmmmm o lite parti med kort spel. jätte trevligt tyckte jag iaf hehe. men det va en kronglig kortspel jag o mine funkar inte så bra o huvudräkning inte så bra ler. men vexy fick hjälpa tillhehe. medans mikaela kolla på barn film. men det tog lite lång tid men det får man ta ler. 

hahaha ja vad ska man säga om bilden diggar den ler

enda bilden som jag har på oss två ler. när vi va arboga har jag för mig ja skit samma vi va på nån hamn riktigt mysigt va det o det gör att man längtar mer efter sommar. mmm


promenad dag

idag var det toppen dag jätte skönt väder inte så kallt o solen sken helt underbart ler. så vexy o jag hade bestämt att vi skulle gå en promenad eller snarast ha en träning dag. förs gick vi promenaden på en o halv timme jätte skönt o det känns lite i benen att man har gått iaf ler. sen hade dom med sig wii platan med jogga o massa spela vad de kallas för inge anning eftersom jag är inte mycket för spel eller jag äger ingen. det kanske är lika bra tycker jag iaf ler. så det har blivit en del motion ler. jag hoppas att imorn blir lika vackert väder som idag. mmmm nu vet jag att det är inte bra att äta onytiga saker men en semla sitter alltid gott ler.

 

så plus att man åt årets första semla skit gått har ni tjuv startat med semla


gud jag tittade på gammla foto på min dotter

kolla på gamla fota när mikalea inte va så gamal ler. den ungen har gjort många grimarser o just denna tycker jag att ser gullig ut ler. fast del tycker hon ser ut som en farlig unge men ack vad hon är söt. jag hoppas att den dan jag har hittat den rätta o vi ska ha barn hoppas hag att det blir en sånn här unge igen. sen är det bara plus i kanten om det är en flicka annars spellar det inge roll. huvudsaken att den är frik ler.


äntligen fungerar datorn något sådär =)

idag hjälpte marcus att fiksa min dator men den går lite slöt men det får jag ta. huvudsaken att den fungerar. så kanske jag slipper att köpa en ny dator eftersom jag inte har den inkomst ler. så idag kom vexy o hela gänget o fira mig hihi det va jätte trevligt hihi. å så fick jag en epilator hehehe fan vad jag ska plogga mig hihi. så nu är det bara nåra timmar kvar till jag fyller 25 år hurra. sen blev jag mamma ledig eftersom vexy ville låna mikalea o fota lite hihi. att det blir så jävla tyst när mikaela är bort nästan för tyst. ler

passa på när datorn fungerar nåt sådär

jaha vad ska man säga två dar kvar tills man fyller 25 fan. imorn ska vexy, marcus, maggan o danne över på en ficka det ska bli trevligt som alltid. ler men ändå är det skit att fylla på januari då när man inte har så mycket pengar=(. efter allt jul nyår mat å sånt menmen jag får skylla på mina föräldar att de pluppa ut mig så tidigt hahaha. nä men det är väl så.

mmm jag har tänkt lite om karlar hur del är feg del är tuffare. att vi tjejer dras till lite tyffare killar o de är de som oftas hör av sig o medans de feg vågar inte ta det första steget. har jag sant?? det är så jag tycker iaf. o jag har ju bara möt lite mer fega killar som inte vågar ta första stget o vem blir det då jo jag. men vad tycker ni att jag gör fel ??  ska vi tjejer ta första eller ska killarna ta första teget?? eller kan båda göra det?? man hör ju från olika håll vem som ska ta första men det är ju inte så lätt alla gånger tycker jag iaf.. menmen det ska väl va så i livet ett helvetet. hahaha


haft en bra dag tills i kväll=(

vi har vat på lek o bus landet i örbro det är nog det bästa mikaela vet o även för oss stora jätte roligt o springa. vi va det där för 4-5 gången nu på bara kort tid. vexy, marcus, jag o lill tjejen plus två till en liten kille som mikalea va lite blyg för men gick ganska snabbt över ler. sen en kommpis till marcus en jätte trevlig kille. så det har vart det roliga på dan. tills ikväll som jag är skit arg för jävla datorn som jag har suttit lite mer en timme o försökt att logga in o kommer en ruta upp att explorer exe har stött på ett problem jag blir galen. jag slänger ut datorn så jävla arg är jag fan det är inte så himla roligt å sitta. så känner jag mig rätt kommer jag arbeta ut min arg heten imorn. för jag kommer va ganska arg imorn för nu har det på gått nåra dar att rutan kommer upp jävla skit dator. så vi får se om det går å lägga in detta inlägget.

jag får säga god forsätning på 2009



tyvär kunde jag inte komma in på internet det blir så när man bor på landet haha. i kväll blev jag fotat på det nua året ler mm. jag hoppas att detta år kommer bli bra o det tror jag ler.

jaha vad ska man säga har läst två olika horoskop o jag blir galen. det står att jag ska hitta min kärlek visst det är ju kul men ändå det tror jag inte men skulle vilja hitta den rätte. men som sak jag är bara 24 men ändå har jag den känslan att jag vill ha min prins o skaffa familj menmen det får man se hur kärleken kommer gå 2009. jag skulle dejta med tvillingar, oxen och kräftan så det blir kul å se som sak.

ja på nyår fira vi hemma hos mig vexy marcus mikaela o jag det vart en lungn nyår o det kan ju va skönt att göra. ett måste är ju skjuta smälare eller ja fyrverier. jag hoppas ni hade trevligt ni med .

RSS 2.0