orkar inte mer

orkar snart inte mer är så trött på allt snart det är så jävla mycket som går i mitt huvud just är inte det ena så är de andra. fan som det känns nu vill jag följa med dalle hem till honom känner inte va hemma nästa vecka.

vårtecken

gud nu är våren här o jag säger jippiii. det har blivit ljusre, varmare, myrorna har kommit fram o årets första trana det kan inte bli bättre. inte långt kvar tills alla jänkare börja krypa fram till våren ler. 4/4 april är det vårcrusing i här i eskilstuna jag hoppas att vi är friska här o vädret blir bra o allt snö är borta då hoppas det är ju inte så mycket kvar nu ler.

sjuklingar

jaha mikaela har vart sjuk snart i en vecka för halsflus, hon hostar som den som dag o natt hoppas det ska gå över. sen har dalle blivit snorig o ont i halsen, får vi se om jag blir sjuk jag med men jag hoppas jag klarar mig känner inte för att få halsflus helt vill jag va utan det eftersom jag brukar får det västa. annars har det inte hänt så mycket förutom att danne fyllde år igår o vi kunde inte fira honom så det får bli nån annan dag. det är sjukt finnt väder idag ska nog ta ut mikaela så hon får frickluft iaf än bara sitta inne man dör inte att gå ut ler.

o snart åker dalle hem till svensta o då bli man ensam i två veckor tur att mikaela är hemma andra veckan. så får vi se vad man ska göra. men just nu ska jag njuta av dalles närvaro innan han åker hem ler.

hundvakt


här är hero min morsans hund som jag va hundvakt åt. blir säkert hundvakt i maj igen.

ett år har gått

idag firar jag o dalle ett år fan vad tiden går fort liksom, jag tycker det inte va länge sen vi träffades. allt hände så fort oxå först prata vi internet o via telefon, efter en månad träffades vi o det skulle va över helg menmen det blev inte så utan jag bad han o stanna lite längre o han är kvar än hahaha man kan ju inte låta bli o skratta över detta. sen av slutet av 2009 så friade jag till dalle o vi förlovade oss på nyår. men några har väl vart lite negativ till att vi har förlovat oss o del posetiva för att vi har gjort det, men jag/vi har inte ångrat oss idag iaf. när jag sitter här o skriver så är det jag som har sakt, så vad det jag som gjorde allt bad han stanna kvar längre o fria till han mycket olikt mig som sakt haha. så vi börja fira redan igår med smörgåstårta mums ler, idag blir det kina mat o gå på bio mysigt ler. som sakt tiden går väldigt fort när man har roligt o hittat den rätte mannen i sitt liv ler.




älskar dig dalle väldigt mycket tack för att du finns.

vad har hänt de här dagarna!

i lördag så fyllde min dotter 7år. så då blev det lite kalas först kom vexy o marcus mikaela fick pengar o en klocka, men det var ifrån maggan o danne som tyvär inte kunde komma synd. senare kom mormor o uffe där av hon fick pengar den unbgen blir rik säger jag ler. morfar fick hon nåt med mörkerskokare leksak iaf, mig o dalle blev det målar sett som hon kan måla på kläder o göra motiv.


söndag
blev det en tripp till stan via vexy som skulle hjälpa mig med blekningen. det gick tre förpakningar till mitt hår. så nu säger jag farväl till röda håret snyft kommer sakna det enormt mycket men jag måste villa mitt hår. sen ska jag färga håret brunt idag eller imorn. men trevlig dag blev det.

måndag och tisdag
har det inte hänt så mycket ja förutom tisdag kom vexy o marcus på besök ficka lite o sen bjöd vi på mat. det var en del skratt o det var tag sen det var så roligt. hoppas det blir fler sånna gånger ler.

mm hur ska man göra!!

vad ska man göra denna helg ska man åka bort över en helg till min mor eller åka över en dag o hälsa på svårt val. kunde va kul o åka bort eftersom det inte blev nåt föra helgen, jag blev sjuk suck säger jag bara det hade passat skit bra. denna helg fyller mikaela 7år snyft tiden går fort ler. man märker att det börjar bli svårt att hitta pressenter till lilltösen. plus att hon har så mycket leksaker så får man se vad man ska hitta på hon önskar sig en gitar, så får vi se om man ska köpa en ny sån kanske ler. 
  min stora flicka

RSS 2.0