sjuk

ja det va tag sen jag va här inne igen, kan säga att jag har haft det fullt upp på sitta tiden o plus att jag har vart trött efter jobbet. ja vad har hänt sen sist det vanliga jobbat, jobbat men fan vad jag trivs på jobbet skit roliga arbetskamrater kan säga två av dom. de har lite sjuka skämt o ja vem har inte det jag kanske är lite värre haha.

sen har jag vart hos läkare jag säger inte än så länge jag kommer berätta mer sen varför jag har vart där, o tagit massa prover suck fan tanten fick ta två stick prover fan det gjorde ont o blå är jag, jaja jag vet jag som är tattuerad bör inte va nål rädd men det är fan inte samma sak tycker jag iaf.

men nu ligger jag hemma o är sjuk inte kul hostar som bara den o snorar hela tiden fy fan för att va sjuk. men hoppas att det blir bra tills nästa vecka o att mikaela håller sig frisk hoppas som sakt så man kan lämna e-tuna ett tag.

helt slut

gud vad slut jag är om kvällarna inte klockt. imorn ska jag åka in till stan o ha möte jiippppiii skit kul ööö nä det tro jag inte ler. på lördag är det strängnäs markand trevligt åka din o spana lite sen blir det städa eftersom uffe kommer på söndag o ska jaga på måndag trevligt. baka baka fika bröd ler. annars händer det inte så mycket förutom att jag tänker på del saker menmen.

jobbat två veckor nu

jaha nu har man jobbat i två veckor på ärla, hälllberga o kjula skola som vaktmästre, det har vart jobbigt de här två första veckorna eftersom men är inte van o kliva upp halv sex på mornarna ler. denna vecka har jag vart mest i kjula gillar arbets kamraterna dom är lite aning roliga haha.

ja föra helgen va vi oss min mamma o hälsa på, o det behövdes fan vad jag är less på e-tuna händer inte så mycket. o sen är det så typiskt att helgen går så fort för fort när man har roligt. vi va på kopparbergs marknaden i föra lördagen blev inte så mycket köp en kasse med mat bröd o lite ficka börd ler. sen på söndag kom min moster på besök eller hon skulle överaska min mamma ler så ja det var väl kul inte för jag är så försjust i min släckt som bor i stockholm ler.

RSS 2.0