vet inte hur jag ska göra?

fan sitter här o funderar om jag ska på klass åter förening från högstadiet. jag känner inte så intresserad o träffa all idoterna från nian, jag förutom typ fyra personer men det är allt o en av dom är jag granne med, så vi ses till o från. jag fråga honom om han skulle åka han var lika skeptisk som jag. för skulle man åka o inget jävel snaka med en då är det menings löst liksom o det hållde min granne med om. vi va kanske inte det populäraste i vår klass o plus alla hata alla. ja man får väl se hur man ska göra suck.

sommar har gått fort

fan vad sommarn har gått fort, jag tycker inte det va länge sen det va vår o sommar börjar ta sitt slut nu. plus att mikaela ska börja i skolan i ettan stora tjejen. men det har vart kul sommar o mindre kul, ja det har jag berättat väldigt tragiskt. vi har vart hos min mor o min bror, vart i jämtland, dalles familj har vart här o hälsat på, sen fester mm ler.  


här vi hos min bror o super trevligt värre på dan åkte vi med hans båt som var helt underbart o mycket skratt haha snaka om mine för livet. jag är så glad o stolt att jag har sån bror.

här är uppe i ljungdalen, mikaela kunde knappt släppa ifrån fyrhjulingen det är min tjej som gillar motorer haha

inge grillat mer!!



nu har det gått tre dar sen det hände jag förstår inte riktigt att du är borta, när jag blir ensam så tänker jag lite mer varför, hade det hänt nåt? men det får man aldrig veta det. det är nog inte bara jag som tänker på det din familj o vänner. din far var riktigt förstörd när jag prata vid honom i måndags så jag kan tänka mig hur din mor med syskonen, men jag tror att tobias har det ännu svårae. jag trodde vi skulle kunna grilla hos våran föräldrar plus med våran syskon men nu blir det inte så. jag tyckte det var trevligt fast vi inte sa så mycket till varandra. det sista gången vi grilla så pratade vi om min dotter om hur fort hon växte, sen kanske nåt via facebook.
jag tog denna bild från din sida jag tyckte det var lite roligt eftersom jag skrev gud vad bitter du ser ut ler o du bara garva ler, hoppas du inte tar illa upp på det.
villa frid johan hoppas du får det bra på andra sidan.

tårar åter igen tårar

fy fick väldig tråkiga nyheter imorse så fick tårar av o det lär bli säkert mer, inget som man ville tro att det va sant, att just den personen är borta inte finns längre tycker synd om familjen o annhöriga. att detta ska hända som man känner o är så pass nära en som försvinner. idag kommer det va många tårar för alla.

varför ska sådan hända
du hade hela livet på dig
ditt liv hade inte änns börjat
vi kommer och sakna dig
du kommer alltid finnas inom oss
i våran hjärtan 

RSS 2.0