september

            

i september har dalle o jag vart tillsammans i ett halv år fan vad tiden går fort. jag tyckte inte det va länge sen som vi prata via internet eller telefon o den dagen som vi träffades. ibland önska jag att man kunde spola tillbaks den dagen. när man va nervös o den pirret som man hade i kroppen. men jag kan säga att jag är väldigt glad att jag svara på hans meijl ler, när vi blev ihopp så har jag blivit mer kännsligare ex när vi inte är nära med varandra om jag säger så. men det är väl det som kallas riktigt kärlek anntar jag ler.

sen slutet av denna månad så fyller nån 25år så får vi se vad som händer på hans dag sen får vi se om hans familj kommer ner men vi har sakt att vi tar det på en helg i sånna fall. sen är han som lite nyfiken vad man ska få för nåt på sin dag haha han tror det är jakt kläder men jag har jätten led tråd att jag får själv bestämma hur mycket pengar jag lägger ut det han önskar, jag kan lägga en hundring eller femhundra det avgör jag. haha

inte långt kvar!!!!

jaha nu är det inte långt kvar till resan dryga en månad. det börjar kännas i kroppen jävligt nervös. men det blir roligt ler o åka med gänget ler men man tänker vad håller jag på med vad har jag gått in på. jag som är höjd rädd hur ska det gå. jag lär nog köpa lite sprit o börja drika tidigt innan flygget det va morsans tips o en jävla massa tuggumig. fan jag kommer dö o två gånger man kommer åka flyget aaaa. men kommer ha roligt när man är frame.

sen ska dalle o jag va med varandra så mycket gå utan att man ska skilja på oss innan vi reser vi kommer dö av längtan inte se varandra o inte höras från varandra. men det är tur att man går med dom man tycker om o att vi ska göra massa saker. så man inte tänker för mycket o sen hoppas jag att dalle är här när vi kommer hem.

kjula skola



jaha idag har denna skruttan haft sin första inskolning i kjula. jag tror mikaela tyckte det va kul. men jag säger bara fy fan vad ungar 33st tur att man inte lärare jag skulle inte palla med då ska man brina för detta yrke. menmen det blir intessant o sehur det kommer gå där men jag hoppas det kommer gå bra där o att läraren lyssnar på vad man säger.

fan vad det händer mycket denna helg det är dragrece o sen är det ekeby dagen. men jag tror det blir bara ekeby vi kommer gå på fast det skulle va kul o gå på dragrecing med men det blir nästa år oxå ler. sen får man se om morsan kommer ner på söndag om det blir finnt väder hoppas ler.

RSS 2.0