en tuff mikaela



gud vad söt tjej det blir en riktig raggarbrud när hon blir äldre eller annars ska jag se till hahaha.

vad har hänt under 2008 (lite kort om det)

                                                           

jaha berätta lite vad som har hänt under 2008. det har blivit mycket utflykter ner till underbara göteborg med vexy, marcus.mikalea o jag. det har vart jätte roligt. nån gång under maj åkte vi o sen slutet av juli början av agusti. där vi åkte över till granen landet Danmark som man inte fatta vad de sa det va lite jobbigt. ler men roligt va det ler. va på liseberg två gånger o ungen åkte flera gånger på en å samma karusel men lilla marcus haha. med jag stakare fick åka balder två gånger så jag blev skakig hela kroppen. medans alla andra tyckte det va kul som jag lätt ler. ja sen får man inte glöma att lill tjejen o jag va i lindesberg o kolla på snygga killar o jänkare haha det va trevligt.


                                                                                   

ja sen har det blivit mycket fotning dena året med kläder o lite mer vågat del har nog sett det vilka jag menar ler. jag är själv stolt över bilderna funderar ta ut ett o setta upp det ovanför sängen hahaha. o det har blivit mer sovande på hö loftet som har vart en underbar säng ler. o det har blivit mycket  umgås med vexy o hennes kille som har vart jätte roligt denna sommar o resten av året gillat som aldrig för mmm, badat som aldrig för heller haha längtar till nästa år.



                                                      
ja sen det bästa av sist den 25/11 klara jag den jävla körkortet som jag har skämpat för p.r.g. av mina läs o skriv svårheter. men ack som ger sig hahaha. det är en person som har stötat mig från början o trot på mig o som inte har tjatat om att jag ska läsa m.m o det är lilla vexy. o  även m som oxå har stötat  mig. men jag gjorde det 2008 körkoret. så nu är det bara rästen kvar mc o larstbil men det får man ta när man har tid o pengar det är inte biligt att körkort.

ja sen fick jag träffa simon hence o stefan som man inte träffar så ofta. det har vart trevligt o roligt eftersom simon bor i skåne av alla ställen men det är hans val men ändå. stefan träffar man en eller har man tur två gånger om året men det är trevligt för han förändras för vaje gång när man ser han haha. sen har vi hence som man inte har träffat på 5-6 år sen o lite roligt att vi är nästan grannar så jag hoppas vi kan träffas lite oftare men det får man se nästa år ler. 

en riktig sommarbild


längtar tils man kan få sova på hö loftet  hihi. riktigt skönt att sova i höet. o man kan ha lite mysigt ; ). haha o nästa år så kanske det kommer det lite mer toto i skullen ler det vet man inte hihi. å kanske lite lätt klädare det vat man inte hahaha.

vilken sött dotter man har

      
gud vad min dotter är sött o är stolt mor till dena saken. så värt att födda barn fast det gör så jävla ont den smärtan. det är nästan man ruser åt det men ack så vacker unge. det är så att man blir att skaffa en unge till om man får sånna här sötis haha. men då behöver man en karl förstås ler. annars kan det va lite svårt, ärligt min dotter ser ut som en riktig lill raggare med stilen o håret. ler mm som sakt det är jag som är stolta mor över detta barn. ler



en fråga ser man om vi är mor o dotter? del säger att vi är lite lika o del inte det ända drag vi har det är tempramentet hahaha finska drag anntar jag haha

snälla jag vill ha vår!!!


oki nu räker det med vinter tycker jag det blir inge snö. nu vill jag har vår så man kan klä sig lättare visst jag är född i en vintertid men ändå vill jag ha vår. så man kan känna doften av våren, höra fåglarna kvitra o så se hur det börjar grönskar gud vad vackert ler. sen sommar så man kan bada o sola sig så man slipper se ut som en blek fis haha. som denna bild visst är den vacker. framför allt så man kan åka på raggarträffar eller crusing. mmm längtar o det är barafem månader kvar till linde open mmmm.

trevlig kväll eller ska man säga i natt

fan vad kul det va igår kväll fick träffa roliga simon o som man kan jävlas med hehehe. som man inte har setts på ett halv år typ. så man fick busa av sig hahaha det va lite kul. sen fick jag lära känna magnus som va trevlig kille o rolig haha. men jag fattar inte att han kan på gotland menmen så är det alla måste väl prova på i livet. ler men o sen va det underbar god mat oxå mmm. som sakt det va trevligt. plus att man får lära nya människor oxå ler.

morsan kommer på besök

det blir rolig dag morsan kommer på besök o mikaela vet vad som gäller när hon får mer julklappar o hero kommer kanske. det märker vi då vet jag att mikaela kommer bli lite besviken om inte hero är med. men det blir ju som sakt mer besök. hihi det blir kul att snaka med morsan o hennes gubbe ibland blir jag arg på min bror att han kan ju åka med morsan o hälsa sin syster o syster dotter mmm. men även vet jag att han håller på att mekar med bilarna o kännar in pengar men ändå. fan måste man tjata på han om det. jaja brosor haha. sen på kvällen ska vi till syster yster (vexy) haha nu är vi lika igen i tosrsaga kväll fick jag färga vexy hår eller bleka o även igår fick jag färga de hårfärg som hon skulle ha ler. nu tänker jag skryta fan vad bra jag är på att färga hahaha. då ska man se vad man ska för kläder idag fan att det ska va svårt med det ler. nä ska gå å göra ordning de kan komma när som helst.

trevlig jul

ja nu är julen över så nu får man äta julmat en vecka tid ler. julen har vart en rolig o trevlig jul man har ju fått en garv haha. nä en fick va tomte det va lite roligt haha. ärligt tallat så va det synd om honom det blir lite varmt med jackan eller kappan ler men kul va det ler. o riktig trevligt sällskap oxå vexys familj jag för en gång skull tyckte det va en rolig jul visst man har haft roligt förut med men inte på samma vissa ler. o massa klappar blev det o mest fick ju ju lilla mikaela å var glader hihhi. idag träffade jag hence det va lite trevligt att snaka lite skit fan jag vet inte nä vi träffade sist det måste ju va fem-sex år sen. nu är det bar två killar till som man ska försöka det är ju raggar killarna fan de har man haft kul med gymnasiet tiden hahaha. de minnerna kommer att sitta för livet haha.  

GOD JUL


jaha nu har jag städat o gjort något hyfsat rent jag orkar inte va så pet noga. det är bara nåra saker som måste fiksas menmen. men nu lär jag inte gå ut på bloggen nån mer idag iaf tror ja??? haha men inte morn för då är det julafton o mikalea börjar tjata lite om tomten hahaha. ja så får vi se hur det kommer bli imorn det kommer bli säker rolig o trevligt eftersom det är första gången vi firar med nån anna familj haha eller vi kan säga att det är en familj. eftersom vexy o jag är ju syskon har vi hört väldigt mycket detta år haha. o jag tror vi båda tar som syskon ändå haha.                                                     nä nu får jag önska en riktig GOD JUL


svart, vit


jag gillar när det är svart, vit ja sen rår det på vad det är för fotoler. men jag gillar min caboyshatten. jag klär i rutigt haha.

vad tycks hihi =)



haha jag gillar att gå igenom korten som vexy har tagit kort på haha. ja nu är det bara två dagar kvar sen är det julafton o det känns inte som det är jul snarast påsk jag menar det. o sen är det nyårsafton å sen är det en vecka tills jag fyller 25 =( vill inte fylla tiden går så jävla fort ju. å länktar tills på fredag då jag har möte hahaha. lill hence det ska bli roliht hahaha. vi snaka igår å fy fan vad han fick mig att skratta hahaha. fan kan ju skratta idag med från igår ja det fan roligt. hahaha han säger att jag är porrig vad fan är han. han som vill att jag kommer med högstövlar med tomteluva han är fan inte klok. visst han skämtar men ändå hahaha. kul va det hihi.

gud vad den vita är lik picasso

         

gud visst är de söta de små liven va inne på en hemsida om en uppföddare om sånna här gullisar mmm. dom är ju så söta. den vita påminer om en kan som jag hade när jag va lite picasso. jätte big katt o så kelig o när jag borta nån stans jama han o sprang hela huset å leta efter mig. hahah jag kom ihåg en sak nu jag hede skolkamrat som kom hem till mighaha. när hon fick se honom sprang hon ut i köket  skit rädd var hon hahaha. skulle ha sett hennes min den kommer jag ihåg än idag hahaha. jag är lite sugen på en svart perser eller denna crem perser eller annars vill jag ha en picasso igen ler hahaha.

jaha nu är jakthuset stängd för gått

ja nu kan man inte handla nån mer på jakthuset. synd jag kommer att sakna börje faktist. har aldrig möt en skämt sam gubbe som han o så jävla grov i mun. hahaha o jag tror att han tycker det är kul att skämta med mig för att man tar inte illa upp som vissa tjejer gör. men det är sån gubbe diggar så mycket ler. men jag hoppas att man får se honom på marknader eller det brukar man göra ler.

visst är de söta ler


fan det är inte bar ungen som är sugen på en hundvalp. jag börjar även känna av en lite sug efter en lite sötis som dom här söta sakerna schäfer är så jävla finna hunda. fast det får jag vänta med eftersom man är ju inte hemma om dagarna tyvär=( men då ska jag ha en hande om vi skaffar en hund o kanske gå på hund ut stälning som är skit kul att hålla på med. visst det kostar en slant för att att ställa ut men det får man ta. men det blir väl att låna morsans hund en riktig stor björn ler men riktig bra gener o bra fader mmm en sån hund ska det va. men som sakt jag har ju lovat morsan att ta hand om hero (hunden) om om de skulle åka i väg.
men gud vad söta valpisar

fan det är bara fem dar till jul!!!!

fan det är inte så långt kvar till jul tiden går fort fan så ska man städa på tisdag blä gillar inte det men det måste ju o man ska gå till skolan på måndag hur kul är det men det får man väl ta da men som sakt inte så kul å fan vad julklappar det har nog aldrig vart så mycket här i vårt hus inte som jag kan minas ler men så är det man ska fira två familjer eller man kan ju säga en stor familj hahaha

vilken fin blogg

ja nu kan jag kolla på min blogg varje dag hahaha jag tyckte den andra va snygg oxå men den tar priset jag kan ju säga så här att jag har inte gjorten utan det är vexy pusspuss på dig gull unge hahaha för jag är inte så aj på sånna saker iaf hehe åååå jag längtar tills vi ska fota igen då jag ska ha skin klänning hög stövlar med nät strumpor o en motorcyckel mmm plus en kille som sitter fram o jag bak det låter inte så dumt hahaha nä nu ska jag kolla på min fina blogg hihi

ärligt talat *ler*

                                                                                    

som sak jag gillar de här bilderna på mig själv är så ego hahaha nä men jag älskar dom jag kan inte slitta från de o det är ju bara när det gäller en sak om o mitt liv som del har förstört jag säger inga namn här men det nåra killar en speciel kille som har förstört mitt liv men det blir bättre för varje år iaf tycker jag iaf sen rår det5 på vad andra tycker så jag tror detta är bra för mig o fotning så mera sånt o mer sexigare o naket fast inte så naket menar jag inte såna bilder hihi jag o m har ju pratat lite om det idag om mit liv men skam som ger sig så ordnar det sig jag måste säga fan vad snygg o sexigt haha eller som en annan sa porrigt hahaha


wow utligare granne

fan vad kul lilla halvspare bor i ärla fan vad kul säger jag.  han har fått en unge (son) wow den lilla skit som man har gått i samma klas i två år på fordon. mmm då kanske man lär åka å hälsa på o då kanske raggarn är där två härliga typer som hittade på skit roliga saker eller snarast bus. hahaha nä men ärligt jag har faktist saknat grabbarna de har faktist stöttat mig när jag mådde mest skit under skolåren när man hade problem med sin ex o de ville bästa med mig o fick mig att skratta. som sak ju mer man saknar de personer som inte har sett på nåra år hokus pokus så bor de i ärla eller annars träffar man dom på stan. lite roligt är det haha.  nu är det bara en enda kille som jag saknar väldigt mycket o det är jerry saknar dig så jävla mycket.

lilla ken *ler*

nu förstår farsan vad jag menar att jag va osäker o fundersam. första gångerna när man såg ken innan man visste att det va ken som man kännde som lite. farsan sa att han skulle inte känna igen ken men nu kommer vi göra det ler. nä men det va kul att träffa ken mmm vad ska man säg att va ja bardomsvän kanske man ska säga lek kamrat när vi va små jaja skit samma. det är synd att vi inte fick prata längre. ken är en riktig trevlig kille. menmen jag hoppas att jag får snart träffa tina oxå men den dan kommer oxå en dag ler.

undar vart hon har hittat denna bilden


gud vad snygg den skulle jag kunna oxå ha fast bruden ska inte ha rosa kläder inte min färg svart lite rött kan jag tänka mig. idag kommer en person som man fick veta försent att vi kände varandra innan han åkte till astrualien. men nu hoppas vi kan ta igen det lilla ken fan den lilla ken har man lekt med som liten o va med på älgjakten hihi. så nu får vi se hur mycket han mins sen vi va små inte så mycke tror jag men det får vi se här nu längtar redan hihi

städat o bakat

idag tycker jag att jag har vart duktig har städat o skurat golvet o bakat cokies, cococs bollar o sen ska jag baka en till sak men det tror jag behåller för mig själv .hahahaha nä vad fan har ju slittit som ett djur här hemma o halva dan har gått fan tiden går fort när man har tråkigt eller jag menar roligt. jag kommer säker ha lite käningar i ryggen sen ikväll värker lite nu så menmen så är det. hahaha fan idag tänkte jag på när jag vänta på mikaela för 5 år sen då jag städa tre till fyra gånger i veckan jag va inte klock då. även när det gällde om bakning då jag kunde baka sent om kvällarna å kunde baka nåra gånger i veckan även då va jag inte klock. hahaha även när det va julafton så var jag lite biter för man inte fick äta rökt fisk eller mögel ost det som jag älskar o måste ha på ett julbord o inte minst starka mat. =( haha även dan innnan nyårs afton när jag va i ca 7 månad med mikalea det va mycket snö. å farsan o jag skulle ut o jaga rådjur han skulle gå upp till övre ängen o jag skulle sitta hemma vid. men det blev inte så jag fick gå till övre ängen fan vad det va jobbigt att gå genom snön o plus att man va hög gravid inte lätt.  men när jag kom till ängen så stog det två rådjur o jag skjuter ena rådjuret hahaha mitt försat rådjur o gravid men roligt va det iaf så jag har suttit flinat över detta idag.

vilken kläning är snyggast

  bild 1                                   bild 2
 
vilken är snyggast??? jag tycker båda är snygga men mest kläning 1 den fastna jag direkt när jag titta på den idag men så var det här med pengar det va ju en slant oxå=( men även bild 2 va snygg det va en sådan kläning jag såg i linde o jag ångra stort varför jag inte köpte den det är typiskt mig det är ju inte första gången jag ångrar mig nåt menmne det är väl så det ska va

men vilken är snyggast??

jakt

mmm funderar om man ska gå ut o jaga rådjur det va ju tag sen man gjorde det det är ju bra väder lite snö kvar så man kan spåra det blåser inte. det kan ju va skönt att komma ut o tänka det man har i huvudet som bara snurar som är det skit samma om jag inte får nåt fast det är ju en plus i kanten om man får nåt men bara komma ut i skogen. kan man inte prata om det så får man lösa ut dom man har

då är det bara hoppas man får nåt

tatuera mig hela armarna????


ärligt man lever bara en gång i livet jag funderar om man ska iaf tatuera mig hela armarna det är ju bara en fundering som sakt men det ska ju synas vad det är för nåt så det är inte är kloter på armarna som kate det syns vad hon ha för nåt iaf men jag tror jag ska fundera iaf  hur jag ska göra ler

eller vad säger ni???

cheva 55


denna model skulle min bror gilla o även jag ler vi brukar ha oftas samma smak hahaha iaf när det gäller om bilar hahaha fan det va tag sen man umgicks med brosan eftersom han bara är upptagen nu för tiden antigen mekar han eller är med tjejen mmm kanske skulle ta en sväng till linde det skulle va kul o sen ta med vexy eftersom de gick i samma klass men då gäller det att ska pass fröken med jobb tider om hon vill förstås men det får man se kul skulle det va det va tag sen vi snaka skit saker till arvaliga saker oxå det är bra att man har sån syskon som man kan prat om allt o då menar jag allt från sex o till jobb eller nåt

här kommer en till bild som blev riktig bra


vad sägs inte så dum ler fan när jag tittar på bilderna där jag hade långt hår saknar jag det ler men även är det skönt att ha axel långt hår oxå men del flesta tycker jag skulle ha långt hår menmen man får se hur jag gör ler fan vad jag är sugen på att tatuera mig men har inte pengar tyvär=( men jag ska försöka att göra en nästa år =)

Ami James


denna kille skille jag oxå tänka mig att bli tatuerad av för han har oxå gjort massa finna motiv men föra bilden på kat von dee den poset skulle jag att ami va bakom mig o hållde mina bröst ler hahahaha det skulle inte vart dumt han är ju ganska söt det är vad jag tycker iaf hahaha men den föra bilden på kat så skulle jag stå å en karln håller mina bröst det skulle va kul att se hur det skulle bli på foto men det får man se den dan är kommen ler men som sakt ami

Kat von dee


 fan vad jag gillar kat von dee ni som inte vet vem hon är så är hon en tatuerare en bra såda hon gör massa bra, finna tatueringar jag själv skulle vilja att kat tatuera mig men det får jag vä'l drömma om o jag gillar henne skarp värkligen ler

jag gillar bilden ler



jag gillar fotot ler fan ibland ubdrar jag hur vågar jag men det är ju inte så farligt om jag får säga själv så tycker jag att jag fläcker inte ut mig eller att jag står hel naken men det skulle inte falla mig in men jag kan ju säga så här jag skulle inte vågat för nåra år sen iaf det hade jag vart för feg ler men jag kan tänka mig sen den dan kommer när jag vill ha ett barn till (lär väl dröja) =( menmen det kommer men skit samma så skulle jag tänka mig bli fotat jag kan ju säga så här när farsan fota mig när jag vänt mikaela så skämdes jag så jävla mycket att vissa maggen men va ju bara 19 basst ju men ändå så jag känner nu att jag skulle viljat ha fler kort på min magge där min lilla flicka låg

fotografen är vexy

sista gången lucia



jaha sista gången mikaela är med lucia på dagis sen blir det i kjula det kommer inte bli lick sig menmen vad ska man göra när sin dotter håller på att bli stor =(  =) hahaha jag önskade att jag hade en till unge som kunde gå på kronogatan det hade vart toppen sånna toppen fröknar visst lite har de tagit för sig o inte frågat men man har ju hört andra dagis som inte har vart toppen så jag får glad att denna dagis har varit bra ler

jag som trodde jag va 24a

hahaha lite roligt måste man ha på en måndag kväll hahaha prata med vexy för ett tag sen fan jag som bävar att jag blir 25 om en månad så säger vexy att jag är 23 år fan vad glad jag blev jag har blivit yngre hahaha det är ju inte så ofta man får höra annars får man höra att man ser ut som en eller närheten som en 30 åring o hur kul är det =( det är ju mycket roligare att höra man är 23år hihi

skulle vi passa ihop

     

men visst skulle vi passa bra ihop hahaha en riktig drömmare här nu hahaha om han hade levt ler

man kan inte får nog av elvis det är ju bara så hihi men alltså elvis jag skulle vilja sett hans häck hur den såg ut på verkligheten hahaha om det va nåt att ha hahaha jag å killar hahaha gud vad jag längatar till mellandagarna efter jul så man får snaka skit med hence jag undrar hur det kommer bli om vi kan snaka lika mycke som vi gjorde när vi gick på iv ler eller vi kanske har mindre att parata med varandra men det får man se ler men killar o jag brukar inte ha svårt att få kontakt med jag har alltid nåt snack eller tvärtom men det får vi se längtar redan hahaha han verkar ha sin humor kvar iaf den hence hahaha så man får en garv när man snakar på msn ler

Marilyn



inte illa bild på Marilyn ibland önskar man att man såg ut som hon den hy formen på kroppen ja hela hon men det är en sak som man får drömma om ler
å längtar o hoppas att morsan köper en kläning som va skit snygg en riktig 50-tals klänning som gick på 1000kr den gick i svart o lite lilla men ändå så hoppas jag att den finns kvar tills denna vecka hoppashoppas för det är nåt liknade kläning jag vill ha för när man har hittat en så har det vart för dyrt eller för liten men nu får vi se denna vecka hoppas som sakt lllleeeeerrrr

jäkla msn det är så man blir trött på det

fan vad jag är trött på msn jag ger upp snart den bara loggar ut mig hela tiden allrså ibland kan den logga ut mig massor gånger o ibland är det helt lungt menmen så är det när man bor på landet men ändå det är ju inte kul precis men det är ju bara förklara att msn loggar ut mig men del tror kanske man är oartig som inte kan säga hej då det vet inte jag???? vad den anndra änden tänker om mig

mor o dotter

jaha när vi åkte hem så blev jag sugen på att ta en bastu skulle ju va skönt men även kännde jag att jag börja få isseas eller om jag säger så här jag har blivit kall på ena låret o det är inte så skönt men vi satte på bastun så hoppade jag o mikaela in å gud vad skönt det va härligt varmt ler så det va inte sista gången att vi tar en bastu en mor o dotter grej hahaha

elvis o jag i denna cheva 55 en härlig dröm =)

                                                    


                                                                    
mmmm som sakt han o jag i denna bil CHEVA 55 det skulle inte vart dumt men då skulle han va så här snygg medans han va ung jag gillar elvis verkligen han ser så ja jag vet inte hur jag ska säga det men han har ju en sån jävla snygg hy hans läppar helt perfekt o hans ögon wow säger jag bara som sakt ha honom i sängen det skulle jag inte tacka nej till mmm hahaha ja jag vet att jag är litte annurlunda hahaha men denna jänkare skulle va en bil som jag kan tänka mig att ha chevan har så snygga vingar som vi brukar kalla för men de skulle va lite mer eller större vingar men jag får väl forsätta att dröma om elvis

mmmm vilken fin bil


gissa vart bilen är ifrån jo lindesberg vad tycks inte illa denna hot roden skulle man vilja ha iaf jag ler men nu när jag har klarat av körkortet så kan jag va caffis åt brossan hihi forden mmmm längtar redan ler

RSS 2.0