svenstavik (jämtland)

imorn far vi till svenstavik åker tidigt på morgonen. det ska bli kul att åka dit man känner alltid välkomen dit ler. sen får man se vad som bjuds där eller vad vi ska hitta på. ja en sak iaf ska dalle o mikaela göra o det är att gå runt i svensta o säga bus eller godis. så får vi se vad mikaela får den lilla skärm trollet får haha vem kan inte mot stå henne haha. haha det blev ett lite skratt nu på kvällen dalle satte på sig den rosa kalsongerna som han fick av vexy o marcus haha sen skulle han bara springa runt när han kom hem plus att han packa ner kossan haha vad ska man säga han är rolig han haha. det kanske därför man älskar honom så grymt mycket ler. ha det gött alla hoppa  

äklad

fy fan jag önskar att inte vågar fan. vägde ikväll inte kul syn nu måste jag börja göra nåt åt det fan. det är nästa man blir äklad av det. o sen blir det inte bättre att man ser en stor jävla spegel som man går för bi varje dag o ser den jävla maggen. men visst jag har mått så bra men ändå vet jag om att min ätstörningar så nu måste jag minska på det som man inte ska äta sötsaker med mera. ojag vet att det finns nåra som kan säga åt mig men det är jag som måste försöka kontrorlera mig själv får se hur det lyckas mmmmmmm

tisdag

tisdag hade vi lite besök av vexy o marcus som kom senare på kväll. eller jag o dalle möte upp vexy på stan eftersom vi hade nåra ärende plus att vexy va ledig. alltid trevligt så vi tog en fika ihop. sen åkte hon med oss ut på landet o bjöd på mat plus att vexy fota lite ute i naturen det är ju inte så mycket kvar av hösten. jag vill ha sommar igen ler.



opeln gick genom (jeepen)

idag gick bilen genom besiktningen det va skönt. det va bara en sak som va bra att veta. nu pratar vi hur vi ska göra med bilen för nästa år går den inte genom plus att vi har inte lust att lägga ut mer på denna bilen. men fan vad dalle va orolig att det inte skulle gå genom eller över en sak däcken. för dom är lite breda så de sticker ut. men inget ord om det eller de sa att det kanske va lite stora för denna bilen o det gäller på hjullager eller nåt sånt ler.


besikta bilen imorn!

nu hoppas både dalle o jag att bilen går igenom besiktingen. dalle har lagt ut nåra kr på denna bil men har kommit lätt lidrigt en då tack var min bror som gick genom bilen o laga nåra saker. tack min bror du ängel som hjälpte oss stor kram =). sen får vi se om det blir en ny bil så småningom ler men det får vi se nu vi kommer åka till sventa om två veckor o ska hämta bilen o sen ska en kund se eller som dalle känner hur mycke han ville ge för bilen plus om han vill byta o sen får vi lägga ut lite. det ska bli kul att åka upp igen jag älskar deras dialekt dom är så lätt med att göra med norrläningar ler. det är lite synd att vi inte kan stanna lite längre så vi kunde åka upp till ljungdalen =(. jag saknar den underbara naturen där inte alls som här nere menmen det blir fler gånger hoppas jag ler.
här kommer två bilder från jämtland.

 

mmm???

funderar om mikaela ska ta spruta för svinuflensan eftersom hon ligger i risk gruppen det är ju inte kul om hon skulle få det. man vill ju helst slippa sjukan som gått det går iaf. igentligen skulle vi ha åkt igår men det va säkert mycket folk då så vi tänker åka på söndag istället. sen får vi se om vi ska shoppa kläder till mikaela från fonden jag fick jippiii säger jag. sen får man se vilken det blir affär ler. men det är alltid kul o shoppa kläder till mikaela där man kan köpa både kill o tjej kläder  jag tycker det spellar inge roll vad barn har för kläder det ska inte var att tjejer får inte ha kill kläder ut det är bara för killar rena diskemnering. men vi får se hur vi gör men som det ser ut nu så blir det så ler.


skottland

här är nåra bilder från skottland                                                                                                                                                                       

jaha hemma igen!

det har vart en intressant resa har sett mycket varkert i skottland. jag gillar mycket fjäll blev ju fösjust o se hemma oss dalle men detta kunde inte slå sveriges fjäll en helt annan sak av fjäll i skottland. helt annurlunda shopping mycket färger o glitter på inte riktig min smak, men det blev lite shopping en klänning till dottern o en linne , kjol till mig plus två par skor till mig ler loves shoes haha. mikaela bles försjust i kanin tofflor söta va dom som min dotter ler. även whisky turen va den en toppen ställe ler där skulle jag vilja jobba ler. det värsta var väl att förstå skottarna för att de har en dialekt o prata fort så man hängde inte med eller man fatta vissa ord men sen va det ord som man inte fatta eller man har aldrig hört =(. då önska jag att jag va lärt lärd o inte hade min handkap (dysleksie) o skulle ha kämpat med det i högstadiet o inte strunta i det menmen nu är det gjort.

men nu är jag o dalle sugen på en dyngs kryssning julbord eller som vi hitta på viking line kryssning med 50-60tals band. men det lutar åt den det sa nog mer klick på den både för mig o dalle ler får vi se men det kanske blir både två kanske ler det får se. grymt sugen som sakt ler.

idag smäller det!

ja idag åker vi på lilla semester till skottland det ska bli väldigt spännande o se. det är lite värre med flyget men det blir säkert bra jag får väl hålla i mig i vexy hand haha. nä de som åker är jag min dotter, vexy, marcus, maggan o sen maggans vännina. sen kommer vi mötas av yttligare två till när vi har landat hihi.

igår blev jag överlyklig för en månad sen så sökte jag en fond om man har lite pengar o så. o den fonden fick jag på 1500kr för att köpa klädder till mikaela bara till henne. så jag kan säga en lyckad vecka ändå så efter semester blir det shoppa shoppa ler. o sen efter en vecka så kommer jag få se min älskling men nu ska jag njuta men kommer tänka på min älskling puss på dig kommer saklna dog väldigt mycket love you.

gråt!!

igår åkte dalle hem o även denna gång blev det tårar från mig o mikaela grät. att man kan längta en person så mycket som man gör det är helt otroligt. men nu sitter man helt själv hemma. jag ska göra iordning det sitta tills imorn innan vi reser bort men det ska bli skönt att komma bort här ifrån det är bara synd att inte dalle kunde följa med han skulle tagit kontakt med mig lite tidigare ler. nä men jag är så trött här hemma så det inte dugga åt det. fan nu har det gått mer än två månader o den jävla käringen pratar inte det är stort fel på henne jag kan ju säga på en gång att jag trivs inte hemma mer iaf när hon är här. både dalle o jag har pratat om att vi ska försöka stå ut bo kvar annars blir det att flytta. men som det känns nu så vill jag flytta nu menmen. men nu ska vi ha semester o ha roligt om inte planet störtar hahaha plus att nån fyller år imorn ler.

RSS 2.0