bilder på ringarna

 här är ringen som vi fasta för 5095kr

o här är andra för ca 2000kr

förlovning

jag kanske ska berätta vad som har hänt. dom som känner mig vet hur jag är med förlovning o att karlarna ska göra det ja att huvudtaget är lite negativ mot det. men nej så blev det inte senast igår så fria jag till dalle o svaret blev ett ja ler. det kan ju bara vera en sak att dalle är rätta för mig. så idag var vi i stan o kolla på ringar o hitta ett par ringar som jag fastna för 5095kr inte så farligt men för oss är det en peng. så vi åkte hem o ska tänka över saken eller fanns det en annan par som var bilgare som var oki som gick på ca 2000kr. så nu har vi nåra dar o tänka över det eftersom det tar 10 dagars arbete o sen är det nåra röda dagar efter jul. ler

del tycker om o förstöra

fy fan vilka idoter eller idiot det finns här i landet. som vill bara förstöra andras liv eller vad dom menar med falska ryckten.

ensam!!

jaha nu är man ensam igen suck säger jag. det kommer kännas tom i min säng eller våran säng mer eller mindre så börjar vi säga mer o mer vår saker, som exmpel vår bil fast det är hans, våran dator fast den är min. jag kan ju erkänna att jag o mina gammla exn gjort eller sakt.
det roligaste är ju att tiden går så fort vad kan det va ca fyra månder kvar så har vart ihop ett år jippii säger jag. det är många gånger som jag har önskat att dalle var fadern till mikaela ställer för en viss person som inte hör av sig eller inte vill träffa sin dotter. 
även det fronten på barn sidan börjar bli mer o mer att jag vill ha barn med dalle så det är nästan jag ibland planerar när jag vill bli på tjoken hahaha. jajaja jag vet att jag är knäpp ler. men det har även blivit mer att vi har pratat mer om att vilja ha barn tillsammans. 
även har jag böjat tänka att den här karln vill jag förlova mig tänka sig jag förlova sig jag som alltid har vart mesig o rädd för det eller hur jag ska säga det ler. jag kanske ska säga osäker om sånna saker. men när det står nån reklam med förlovningsringar så har man slänkt en öga på annonsen ler. även är det sån här karl jag vill ha som trivs på landet, skog o bo en villa o en stor plus att han älskar barn ler. så jag tror o hoppas att min letande slut nu o dalle är den rätte nu. allt detta kommer från hjärta från mig.  

årets lussekatt???



nu i helgen skicka jag in min lilla musse till årets lussekatt. så får vi se om han blir uttagen men inte för jag tror det. det är ju många som skickar in på sinna finna katter men man ska ju aldrig säga aldrig ler. men jag hoppas iaf. dena helg har det vart en lång helg tycker jag har bara regnat hela helgen o då har det vart att man har suttit inne suck. men då fick man nåt gjort i hemmet. tvätta kläder ta ner gardiner o bakat bullar så då blev två gladda över det haha. imorn åker älsklingen hem till jämtland suck inte roligt inte roligt men han kommer snart tillbaks ju men den längtan känns alltid lång tyvär.

inge vidare kul

igår va jag på möte som jag inte velat ha å med att göra. jag har försökt att klara mig själv så länge som det går . men även känner jag att jag mår inte bra av det men det blir ju inte bättre när jag sökte det här. säger bara jävla skit men jag måste ju det är ju snart jul o allt. o jag vill inte leva på dalles pengar heller men han vill ju hjälpa till så gått han vill men jag har sakt att jag vill inte leva bara på han. menmen det är ju inte säkert att jag får det heller men det får vi se nu. snart åker dalle hem på begravning o då blir det jag o mikaela fy vill inte va själv men det är väl bara jobba på gården så mycket som möjligt så man inte tänker för mycket.

jag vill tillbaks till svensta

fan att tiden går så fort när man har roligt ler. men är väl att jag är så grymt sugen att åka upp till ljungdalen som är helt underbar ställe tycker jag iaf. o jag gillar släkten där familjen är ju helt grönt ler. sen börjar ju fler släktingar börja prata o skämta med mig o det är ju kul haha. denna vecka har det vart sorliga dagar för dalle det har blivit en del tröst o jag ser att han tänker väldigt mycket ibland är bort i sin välrd =(. o om nåra veckor o han upp igen på begravning jag vet inte om jag ska följa med riktigt jag han ju bara träffa han en gång men jag får väl se hur vi gör. det är synd jag hade vilja lära känna honom mer.


men imorn ska en liten fröken på kalss för första gången fatar inte hur föäldrarna orkar som jag fatta så hade det bjudit hela klasen på kalsset sen får man se hur många det blir. men ändå det lär ju bli en del ungar så får vi se vad mikaela tyckte om kalaset ler.
 en bild på dalles syster som jag gillar skarpt o är lik sin bror på sättet

RSS 2.0