vad är meningen med livet

vad är meningen med livet
när man känner sig ensam
vad är meningem med livet
när ingen vill prata med mig
vad är meningen med livet
när man inte är saknad av nån
vad är meningen med livet
ens att leva på denna jord
kanske är meningen att man ska försvinna
från denna jorden
farväl fraväl

tråkigt

idag har det inte vart nån höjdare har haft tråkigt, ja förutom att maggan o sonen plus att erik va med det var jätte trevligt. men sen började det vräka ner regn när vi blev färdiga o sen blev det bara utför inget roligt alls man sitter bara inne o inte gör så mycket, igentligen vet jag att jag behöver damsuga menmen orka suck.

!!!

ja nu har älsklingen åkt upp till sina hemtrakter o jaga älg, kommer där på söndag. får man se vad man ska hitta på förnåt det är ju inge vidare väder suck vill ha sol. igår blev jag så paff när jag kom hem från stan igår, på åkern stog det en av mina tacker med ett nytt fött lammunge supper sött va hon. så det va ju bara ta in dom två i regnet brr säger jag.
 
här kommer en gammal bild från fjället i jämtland föra årets.

förkyld är man nu

tycker inte om o bli sjuk blä, både jag o min dotter är kraliga. jag som ska till en läkare på fredag hoppas jag blir bättre eller att det inte blir värre. idag fick jag jätte godda nyheter jag ska på pratik som vakt mästre så man har nåt o göra ler. grattis till mig haha måste va ego ibland. men börjar inte förs på måndag.

ensam mamma söker

ikväll börjar ensam mamma söker, det blir lite spännande eftersom jag känner en killle som ska va med där på rocka billy tjejen det blir spännande. får vi se om han gör bort sig då ska inte vara vän med honom hahaha, ne skämta bara men kul ska det bli ler.

lite uppdatering

jaha lite uppdatering men ska jag va ärlig så händer det inte så mycket. ja jag har inte mått så bra sista veckorna kanske dags o söka upp läkarn om jag orkar kanske ska säga jag måste måste suck. ja förutom att man är lite bitter att det är höst det gillar jag inte snyft vill fortfarande ha sommar ler. det ända som är postivt med hösten det är marknader ler. ska ev åka till kopparberg med morsan o hennes gubbe ditt, sen är det strängnär marknad  trevligt ler sen kommer den jävla vinter fy.

fan om man tänker efter så är det julafton typ ca fyra månader kvar o det kommer gå fort. ser mer fram mot nyår heller vet ej vad man ska göra än så länge kanske börjar bli dag o tänka vad man ska göra då ler.

jag va på begravningen o helt fin i både begravningen o cermonin o många tårar blev det för alla fy det är nästan som jag skulle gråta nu med så fint va det när jag tänker på det. blev lite iretterad på visa alla gick till mamman o beklaga sorgen varför inte tänka på pappan även han har förlorat en son det tycker jag att det borde man tänka på det. o det va inte bara jag som regera på det utan nåra till som tur va mikaela med  pysla om uffe ler.


RSS 2.0