överraskning

idag blev vi överraskad av vexy o simon eller snarast dalle som blev det ler haha. dom kom o fira dalle idag med en banan med kondom träd över det va kul syn haha plus en kruka med en gurka med kondomer haha det går säker till användning ;). så då blev det att bjuda på mat tacos mm gott sen fika till det. jag kanske ska säga att på bananen stog det grattis av marcus hihi nåt sånt ler. men kul va det ler jag tror inte att dalle är så vann vid att få anurlunda pressenter vem vet det kan blir värre. haha

en riktig toppen helg!

vi har haft en riktigt toppen helg. som sakt så va vi hos min mamma hälsa på ler. i fredag var vi på linde marknad det blev lite köp två cd raggar låtar förstås, två par vantar till min dotter o lite korv whisky korv det kan jag rekomendera. sen tog vi en fick o kolla på jänkare. sen möte jag niklas helt oväntat men kul att se han det va ju tag sen när han lämna barva o jag förstå han, han har inte haft det lätt o som vanligt en ny brud ler det är kul att han hittar nåra brudar. sen kom stora dag där morsan fyllde år så då blev det lite shopping i örebro staden det va inte så mycket men det är alltid kul att se en ny stan. så även där blev det lite shopping lindex trosor med rabbat en tröja till mikaela även där rabbat skit bra. sen gick vi till hm o även där hitta jag en tjokis tröja o fick 50- rabbat för den hade fläkar på sig som går säkert bort vid tvätten tur mig ler. sen gick vi o åt buffe kina mat som va helt oki väldigt mysig ställe o inte dyr heller när man kan gå hämta mat två eller tre gånger till så värt va det. till sitt gick morsans gubbe o dalle till lägenheten o packa ut saker till bilen så vi gick till nån affär til cubus. även där hitta jag par trosor åt mikaela o en tröja åt dalle som han blev nöjd med. sen blev det på puben o tog  varsinn sprit eller morsan tog öl o jag tog en skit god drick som inne höll passoa o massa annat i men god va det. sen bjöd morsan på öl en mörk sak som va helt oki 7,2 som jag kan dricka igen. o det blir inte sitta gången det va trevligt att prata med morsan. även fick jag träffa min lille bror som fick jobba med dalles bil men vi fick ett snak där så jag är nöjd med denna helg o det tror jag att dalle va med ler.
ps morsan tog drinken ska se om hon kan skicka den så kan jag lägga ut den får ni se.

lussebullar!!!

idag har jag bakat lussebullar jag vet det är tre månader dit men det är så gott plus att jag har lovat det två st. sen har det blivit allt möjligt idag har diskat dalle har damsugit. nu håller jag på att koka rådjurs hornen som farsan sköt igår kväll. det va kul att vi fick en. det va ju typiskt att farsan fick en medans jag såg inte skit men en dag kommer det att jag ska få min rådjur ler.

två dar nu tills vi åker till morsan längtar stort o det gör även mikaela till o med dalle haha jag tror bilarna lokar på han o sen oxå att brosan ska titta på han bil o sen. men på fredag ska vi linde marknad alltid kul att gå på linde stan. sen på lördag ska vi gå på stan i örebro första gången för mig annars har det blivit marieberg. så jag hoppas det inte blir andra planer. mm o jag vet inte vad jag ska ge morsan på lördagnär hon fyller eller om jag ska baka en banan med chocklad kladkaka jätte god kan jag säga mmm. jaja får väl se hur det blir som sakt ler.


hoppas man kan komma här i från!!!

hoppas att man kan komma här ifrån ett tag, man behöver göra det. om vi håller friska tills nästa helg så sticker vi här i från o åker till min mor över helgen o hälsa på. det är ju inte så ofta vi träffas o även träffa min bror min. som jag saknar fruktansvärt mycket o betyder mycket för mig. det är väldigt tråkigt att vi är så dåliga att hålla kontakten men när vi väl hör av oss så kan vi prata par timmar ler, men han har ju så mycket att göra min lille bror. o det är ju även kul för mikaela o träffa mormor o morbror mikael ler men jag tror mest att hon saknar hunden haha. hon o hunden haha hon lämnar inte hunden o hunden håller koll vart hon går haha väldigt kul syn. men jag hoppas att vi hinner ses något iaf ler. sen är det kul att morsan har tagit ledigt för att vi kommer upp på fredag ler o det är skönt att ha mor o dotter snack oxå men det är ju inte som min bror iaf man kan prata om allt ler.


jaha denna helgen har det vart slit samt har kört in hö i två dar o väldigt jäktigt eftersom det skulle bli regn men det blev ju inget ett par droppar. men nu är det gjort nu är allt hö inne ipppiii säger jag ler nu är det bara havre åkern kvar o få in den men det årdnar sig hoppas jag ler. så idag har det vart en lungn dag men känner helt slut iaf min rygg menmen så kan det va ler.

nu är det gjort!!

så nu är det gjort med cellprovning, nu är det bara vänta tre-fyra veckor tills jag får svaret om allt är oki. men det är fan att jag ska jämt åka ut för ny pratikanter det är andra gången jag får en pratikant på mig när man ska undersöka mitt underliv. första va när jag satte in min sperial skit kul fyra ögon som glor fyyy. ja vad ska man gör av resten av dagen har huvudvärk så det knakar om så det blir väl tabbleter o villa kanske. annars tänkte jag baka bullar till två herrer som jag har lovat haha jag har aldrig vart med om som dom här killarna gilla min bullar eller lussebullar huvudtaget haha. men som sakt det får vi se hur mitt huvud mår som sakt ler.

fy ser inte fram om cellprov imorgondagen

blä imorgon ska jag till gyneklogen o sära på benen o dom ska stoppa in konstiga saker i mig. det är det värsta jag vet när man ska ligga en konstig stol o ha fötterna i luften o sära på bena mitt framför främande människa fy. sen hoppas man att det är en kvinnlig oxå. sen andra som är obehaglig är när de ska stoppa fingrar o en jävla saker i en ååå ryser när jag tänker på det. menmen ändå kan det va värt endå att så man inte har nåt i underlivet o inte dyrt heller 100 kr det är ju värt men inte roligt. det är ju bra om man får vet att allt är bra. sen ska man göra det vart tredje år kommer dö ju menmen alla kvinnor ska göra det om de vill förstås eller annars hamnar man på den stolen iaf. jaja får väl se hur det kommer gå.

vad har hänt i helgen!

denna helgen har inte hänt så mycket iaf inte på lördag vi tog det lungna. i söndags vat det barva dagen vi hade en liten loppis jag gick minus med 100 kr för bordet. men mikaela tjärna en lite summa lite mer än 200kr o det är ju roligt för henne ler. men fan vad dött det va så jag säger så här det va värt ett försök för att få pengar till resan. men jag kommer inte så igen så jag är lite osäker om jag skulle stå på julmarknaden??


idag har vi slagit hö så nu hoppas att jag att det blir finnt väder tills på fredag så man får in det sista höet visst det är inte så mycket näring men det dugger. så får vi se sen blir det min tur att köra taktorn med hövändare. o denna helg som kommer nu på söndag har jag o dalle vart ihop exakt ett halv år ler. får vi se vad vi ska göra eller om vi ska bara ta det lungt o njuta av den dagen.

RSS 2.0