nu är det vår ler

jag vet att det va tag sen jag skrev i min blogg o jag har ju fullt upp med skolan det är prover hit o dit. sen har jag hagar som ska ses till med mera på gården. sen skylla på att jag är nykär så det är inte dygga åt det haha. ja nu är våren här skit skönt tycker jag ler o få va med den jag älskar så himla mycket ler. o alla jänkare har kommit ut härligt att se. o snart är det linde crusing får vi se om vi ska upp ditt ler. det rår ju på om morsans gubbe jobbar den helgen eller inte. sen slutet av maj ska farsan åka båt tur med cendriella o det är kul för farsan att komma bort ett tag o unna sig nåt iaf. nu spelar det inge roll nu när jag har körkort så jag kan lämna o hämta farsan. o jag börjar mer eller mindre känna att jag måste komma här ifrån e-tuna inannan jag blir gallen på stan o allt o få ny krafter ler.

har jag förändras så jävla mycket på sista åren eller??

idag träffa jag en skolkamrat malin hon kände inte igen mig men jag henne. hon va sig lick som vanligt. men jag såg att hon snegla o kunde inte låta bli o titta. men sen sa vi tills slut hej o hon direkt är det du jag kännner inte igen dig. o det jag fick fram va jaha hehe. men så jävla mycket kan ju inte jag har förändras men det va tag sen vi sågs ca 6-7 års sen. men man borde komma ihåg en skol kamrat när man gick tillsammans sen lekis o till nia. ja inte vet jag menmen så är det. o ullrika såg lika paff ut fast det va senast föra året vi sågs o sa par ord. 

 

fan jag hoppas att man slipper återträff från nian nästa år. det var ju bara idoter i min klass ändå det ända som kunde va roligt att träffa är ju stefan ö, aspring fast vi är ju grannar men ändå han jobba, robin o lill eric resten kan man slippa. som sakt alla hata alla i min klass typ så jag hoppas att man slipper det men det får man se nästa år. det ända jag kan åter träffa igen är från fordon killarna o tjejer det kunde va kul. men det får man se när den dagen är kommen men det är ju nåra år kvar tills dess om det blir nåt som sakt ler.  


tuff brud i lyx förpakning

en tuff liten tjej liten o liten hon är ju stor tjej. denna bild blev jag riktig nörd med jag älskar min dotters attityd som hon kan ha ibland. men i bland kan det gå över styrd menmen jag älskar henne så grymt mycket. 

nu är det bara sex dar kvar tills dalle kommer ner igen o det går så jävla söligt när han va här så gick det så jävla fort det är ju typiskt. fan när jag tänker på honom för mycket så blir jag så jävla tår ögd o det har jag aldrig gjort för nån. menmen jag önska att han bode lite närmare iaf.

nu är det inte långt kvar tills linde crussing en månad kvar jipppiii o det måste man åka på om inte morsans man jobbar då o det hoppas jag inte han gör ler. men det får man se. sen slutet av denna månad så lutar det åt att vi åket upp till fjället till hans stugga o firar vallborg där eller ta det lungt ler. om inte nån blir sjuk förstås då blir vi hemma här men det hoppas jag inte att man ska bli ler eller om det är nåt som händer.


jobbigt:(

idag åkte dalle hem o vi båda saknar varandra väldigt mycket jag vet inte hur mycke vi har ringt idag o mer kommer det bli anntar jag ler. nä jag vet inte hur många gånger jag har vart på väg att gråta idag det har inte vart så rolig dag om jag säger så. så idag hade jag önskat att jag hade nån hos mig. fy jobbogt säger jag. men ändå kommer han ev på söndag efter påsk men va fan en hel vecka det kommer inte bli rolig vecka :(. så jag har inte orkat göra så mycket har inte haft aptitlig änns. ååå jag hoppas att denna vecka går fort sen kommer han va kvar till slutet av denna månad sen får vi se om vi ska åka upp till honom. men det får vi se som sakt det skulle va trevligt o se hur han bor o bo i hans stuga i fjället. sen får vi se om han kommer flytta hit snart nog o det hoppas jag verkligen vi känner att vi kan inte va långt ifrå varandra. 


RSS 2.0