packar!!

fan vad maggen växer ler nu syns det att man är gravid o det är inte långt kvar tre månder, tiden går för fort ler. så idag passa vi på o köpte blöjor. ja jag vet att det är lite tidigt men vad fan det var lite rabatter då passar man på som sakt ler. längtar så o få veta vad det är för kön, på jobbet har dom en slagit vad som blir haha, men alla tror det blir en pojke o min granne tror det blir en flicka så man får se vem som kommer ha rätt ler.

jaha idag har man ätit burger king mmm det va gott för mig o junior ler, sen har vi börjat packa sakerna i kartongerna allt som är mitt, medans man orkar ler. för nu har vi diskuterat om att flytta här i från. som tur har man inte så mycket saker o packa det ända det är kläder o ännu mer kläder haha men det får man ta ler.

ja sen fick jag förlängt på pratiken är skit glad över det, till april fast jag komer nog inte hålla på så länge ska försöka till slutet av mars om jag orkar som sakt ler. fan det kommer va svårt o lämna temet snyft sen, dom har vart en toppen arbets kamrater kan fan inte få bättre än dom ler.


RSS 2.0