denna helgen som va

denna helgen som va var vi hos min mor i lindesberg o hälsa på, plus min bror som blev en bra helg. men gick tyvär lite fort hade viljat va kvar där längre snyft ler. i lördags var det lindecrussing, som snäll syster jag är så va jag chafför åt min bros jänkaren ler. så det blev full satt i bilen jag, dalle, min bror, ted med hans flickvän o kim. fint väder blev det o massa snygga jänkare kunde inte bli bättre ler. som sakt det va synd att helgen gick fort det va ganska skönt o lämna eskilstuna ett tag.


ja vad har hänt resten av denna vecka inte så mycket har släppt ut fåren o geterna så det är skönt. sen gossat fyra kattungar som är super söta vill behålla alla hoppa men tyvär går det inte snyft ler.


en vecka kvar nu tills vi åker upp till jämtland skönt o lämna eskilstuna igen men den helgen kommer fort den med tyvär o det vill jag inte hoppas att det går segt som fan haha. det ska blir roligt o träffa hela dalles familj igen det va tag sen. saknar dom väldigt mycket ler.


fan vad tid går fort nu är det bara tre veckor kvar sen har mikaela sommarlov o höst börjar hon i ettan ååå min tjej är inte liten längre tiden går fort. jaha får man vad man ska hitta på denna sommar, vi har funderat att åka till stockholm o gå på grönan med mikaela så får nåt roligt att göra ler, senare ev åka upp över till dalles stuga en hel vecka så får man se vad mer som händer ler.

dikter

dikt 1

det gör ont

det gör ont när du sårar mig

det gör ont när du lämnar mig

det gör ont när du försvinner till andra sidan

jag vet att det gjorde ont i hos alla här

när du lämna hos

men du lever i inom oss


dikt 2

min älskade barn

åren går så fort

min älskade barn

vart tar åren vägen?

min älskade barn

snart är du vuxen

o är inte ett barn längre

min älskade barn

dikt 3

du var min vän

jag saknar dig så

bästisar kan man säga

var ju faktiskt sant

vi hade kul tillsammans

kände du likadant?

oavsett hur nära vänner man är

så händer det att man glider isär

vad har hänt de här dagarna!

i måndags hålde dalle o jag på med sista stängslet i häst hagen skönt säger jag. senare på eftermidag åkte vi till magga eftersom hon fyllde hår så då blev det ficka där o en del pratstund.

tisdag blev det åka in till stan o göra lite ärende eller mycket kanske man ska säga men det tog nästan hela dan. sen blev det sväng över till vexy o marcus på fika.

onsdag blev det en städ dag o bak dag. men städa mikaelas rum medan hon var i skolan så man kunde rensa själv vad som ska slängas eller sparas, eftersom det går ju inte göra när hom är hemma då ska allt sparas lilla skrutt unge ler.

idag blir det städ dag damsuga o skura golvet. senare på eftermiddagen kommer uffe med hero så vi kommer va hundvakt i två veckor trevligt ut o röra sig ler.


uppe med tuppen

uppe med tuppen, vakna halv sex o hade riktig maggknipp inte rioligt. det är så här dag man vill sova längre, men jag vakna med solen sken så vackert tumme upp för det ler. jaha min valborg blev lungn fick va chafför medan farsan o dalle fick supa.

så nu är det maj jippii säger jag nu är det tre veckor kvar sen blir det mini semester gud vad skönt det ska bli längtar väldigt mycket. det behöver jag på sista tiden har det vart upp o ner gångar.

måndag imorn fan vad helgen går undan.

RSS 2.0