har inte hänt så mycket!

ja nu var det tag sen jag skrev här igen. det har inte hänt så mycket kan jag nog säga. mikaela har gått färdigt simskolan som gick jätte fort o klara några märken är stolt för henne min älskade dotter. sen var vi på gröna lund jätte kul va det men stockholm säger jag bara hur man kan bo där kan jag inte förstå.

sen har man inte gjort så mycket än jobbat med höet eller annat på gården. igår blev man en anning orolig för då brand det hos en granne inte kul så det har inte blivit så mycket sömn för min del man har kännt rök doften hela natten o det lucktar idag o lär göra det i par dar. fy jag tycker det är otäckt med detta torkan o så bränder på detta fy.

men denna vecka har vi fått lite besök av två personer som blir kvar i några dar jätte kul o få hinna o umgås lite sen kanske man får lite hjälp med pakningen o lite saker när man sticker här i från.

sen funderar jag hur ja ska göra på måndag har haft magknip sistta dagarna om jag ska avboka eller inte men det är ju bra om jag åker in o får reda på vad det är menmen får väl se hade det vart mikaela hade det satt annulunda ut. menmen får se hur jag gör hatar dom med vita rockarna.

RSS 2.0