skidor

idag har jag åkt skidor för första gången jag som har vart lite ja vad ska man säga rädd att åka skidor, eftersom man kan ju göra illa sig. men jag tyckte det gick bra åkte två varv så jag känner mig lite mör i kroppen. men dom säger att det är bästa motion o det kan jag väl säga det behöver jag. så nu ska jag försöka att åka varje eller varnnan dag så får vi se om det ger nåt resutat på det. imoron ska jag o mikaela in till stan o så mikaela får ta sista svin sprutan så det är gjort så får vi se.

jaha vart tog snöstormen vägen

jag tyckte de prata om snöstorm klass ett men det har typ slutat här. men det är skönt det räcker med snö, alldelse för mycket snö är det tycker jag. men den får va kvar en månad till sen ska den bort. jaha imorn ska man till mikaelas lekis o prata med skolsköterskan. sen hem o skota snö jippi vad kul det är o även prata med mikaelas fröken om en snorunge som håller på med mikaela o en tös till. är lite trött på att inte fröken säger till en unge på skarpen istället att han ska bara retas jag blir så arg. menmen får se vad de säger om det. 

trevligt

ikväll var vi hos maggan, vexy med gänget åt kantarellasange gott, dalle blev väldigt förstjust i det ler. så det va trevligt. imorn ska vi bära in ved, sotan kommer o sen får vi se vad vi ska göra under dagen. men ibland saknar man vissa saker o det känns ibland o jag tycker det är synd.

stop i avloppet

jaha idag var väl det inte roligaste dag som man fick ta ut en slam gubbe på en lördag dyrt säger jag. eftersom det blev stop i avloppet o fy vad det stank, men det ska hända på en helg kunde inte ha hänt igår istället menmen. sen på eftermiddag var dalle o jag över till maggan o lämna svampen som tänkte göra en svamp lasange på måndag ler. vi blev bjuden över o det blir trevligt o det va ju tag sen man träffa stats råtterna så det kan bli kul ler eftersom en av råtterna ska åka bort snart på semester.

vad jag blir trött på allt!!

man ska inte ropa högt av glädje märker jag. fy fan vilken idoter det finns o jag kan inte förstå en person riktigt hur tänker. men jag hoppas att det inte är som jag tror att det ska bli så igen men jag har en kännsla av det de blir två igen aaaaaaaaaaaaaaaaa jävla subba.

vad ska man göra den kommande helgen???

mmm vad ska man göra den kommande helgen, dalle är hemma på möte med arbetsförmedlingen. så jag är ensam om dagarna ja förutom när mikaela har kommit hem från lekis ler. jag funderar på att kanske gå på bio med mikaela eftersom hennes biobiljett går ut nästa vecka ändå när vi ska in i helgen.

fan igår blev jag förvånad att min bror ringde han är så dålig på att ringa till folk haha fan värre en mig ler. fan han brukar bara ringa en gång per år haha min bror, annars är det jag som ringer honom ler. det va jätte kul o få prata med han man blir så glad o höra honom ler så vi satt o prata nästan i två timmar om allt möjligt. gud jag bli mer sugen o till lindesberg o hälsa på min bror o min mor ler får se hur det blir bara över en dag ler.

nu får det räcka

nu tycker jag det räcker med kylan brrrr säger jag man kan ju inte gör så mycket när det är så kallt. idag var det normal kyla iaf här nere som man är van vid ler. nu vill jag att månaderna ska gå fort så det blir vår o få riktiga vår känslorna o alla jänkare kommer ut o så alla crusing kommer igång ler. igår pratade vi om vilka crusing vi skulle ev åka på östersund, västerås, dalarna o lindesberg. jag vet iaf lindesberg blir av ler både maj o har jag för mig att det va en på hösten kanten där nån stans kul säger jag iaf ler. sen får man se om det blir nåt i eskilstuna det va ju i sommras vet jag inte märkvärdigt men jänkare var det iaf ler. det är ju ännu roligare nu när man har en pojkvän eller ska man säga fästman haha som är intresserad oxå ler. jag säger så här bort med vinter o kom fram våren ler.

nu är man ett år äldre!

jaha nu är man 26 år, fyllde i torsdag har man blivit visare ne det tror jag inte ler. det var en vanlig dag för mig dalle va gullig gick upp o baka tårta på morgon. det kan jag säga att det är första person o en kille som har gjort sånt för mig på morgon hur gulligt är inte det ler. jag fick lotter av farsa o van 50kr, igår kom vexy o marcus över på en snabb fika åt tårta å fick min favorit serie ler.

det känns som det är över

ibland känns livet jävligt hård, vissa saker är över, vissa förlorar man. vad är meningen igentligen?


nu är det över 2009!!

det var helt underbart i ljungdalen en lyckad nyårs helg. jag kan ju säga att det va mycket skratt o skoj. vi åkte skotter för första gången mikaela o jag ler. men jag tror mikaela uppskatta det mest ler. det blev en förlovning för dalle o mig o det va mysigt, vi tog skotern upp till fjället där det fanns en liten sjkul eller man ska säga tände elden men lite tråkigt att vi fick släcka den eftersom det börja blåsa för mycket, men man såg hela ljungdalen mysigt säger jag ler. det är synd att det ska gå fort helgen nästan för fort jag ville gärna vart kvar längre saknar dom där upp. speciellt lilla alexandra som jag gillar skarpt jag kan säga vi kan jävlas  med varandra ler o hon är lik mig när jag var i hennes ålder på en o annat sätt ler.

vad har hänt 2009

febiruari-mars: börja jag prata med dalle en månad tid till den 13 mars så kom han till eskilstuna för första gången över en helgen. ja jag behöber nog inte säga mer han är kvar här i eskilstuna o det är jag väldigt glad över att det blev han o jag ler. jag kan inte få bättre än dalle.

maj:då åkte jag brosans jänkare för förta gången o det kan jag säga en helt underbar känsla att få bara köra en jänkare.
 
oktober: vi har åkt till skottland med vexy, marcus, maggan med mera o det va en underbar resa o en fansenerad land ska jag säga. whisky blev det mm ler. 

december: där dalle o jag blev förlovad ler.

ja nu är det 2010 får man se vad som händer detta året eller erbjuds kanske man ska säga ler

RSS 2.0