nu drar vi upp över!

imorgon åker vi det ska bli skönt att åka bort en sväng o göra lite anurlunda det sista dagen på året
eller hur, vad som kommer hända? ler. jag kan sägat jag har saknat fjäll miljön o sen bertil o alla där uppe ler. men mäst av allt så får jag va med dom jag älskar min dotter o min älskade dalle ler älskar er enormt mycket.

julafton hände inte så mycket fira hemma o sen på kväll sidan va vi hos maggan o de andra, byte klappbyte. dagen efter åkte vi pulka med mikaela med vexy o marcus. 

men nu får jag önskar jag er alla gott nytt år så hörs vi på det nya året. 

(en bild från i sommras i ljungdallen)

skriskor

haha nu ska man åka o slå ihjäl sig ler. idag skaffa jag mig ett par skriskor inte dyra alls om jag ska säga ett riktig kap. dom kosta 299kr först o det tycker inte jag det är dyrt heller men dom kostar nu 199kr o det är kap tycker jag ler. så efter jul o nyår ska jag, dalle o mikaela åka ler.

nu är det bara två dar till julafton fan vad tiden går fort o nästa vecka åker vi fan vad skönt det ska bli o komma bort ler. så får vi se hur länge vi kommer va borta ler men det lär väl inte bli så långvarigt. så då ska vi åka upp till dalles stuga mysigt där skulle jag vilja bo mm fast det är just vintern jag är inte förjust menmen jag kanske ångrar mig ifjället är det anurlunda landskap ler.

micke picke va i stan!!

igår va jag inne i stan o träffa micke det va trevligt att se honom i igen eftersom det var tag sen eller nåra år sen ler. så vi va hos vexy plus hennes jobba kompis o drak lite men jag kännde själv att jag va inte så suggen att drika nåt heller kanske för man kände sig lite seg o trött menmen som sakt det va kul att se micke o jag hoppas vi ska ses igen o ta en fika eller gör nåt annnat.

fy har inte sovit så mycket inatt, så jag har legat å tänkt o det känns idag har ont i huvudet o känner mig anmält dålig känner mig inte nöjd mig idag.

denna ring blev det!


denna ring blev det inte för billig eller för dyr utan mitt i mellan. som vi även fastna för. så nu är den beställd nu är det bara vänta på den ler. idag åkte vi in till stan så då passa jag på att gå till frissan o klippte mig gud vad skönt det var mitt hår behövde ler. så nu är det bara färga det oxå får vi se om jag gör det imorgon ler. man ska väl va lite fin till jul o nyår ler.

vad har hänt på sista tiden?

ja det har inte hänt så mycket om jag ska säga. vi har funderat fram o tillbaks hur vi ska gör med förlovningen o vilken ring vi ska ta. men det lutar att det blir ingen av dom iaf varken den biliga eller den dyra ringen. men vi får väl se vad det blir för en ring jag kan ju säga att vi har hittat en som ligger mellan dom andra två ringarna i pric klas. men den vissar jag senare om det skulle bli så ler?

föra veckan åkte jag, dalle o mikaela på julbordkryssning det blev lite handla blev det whisky ler. o lite små godis som vi ska ha till jul om inte dalle äter upp dom ler. tal om jul så kommer dalles föäldrar hit det bli kul jag gillar dom. de alltid glad eller man bli bara glad att se dom.

o musse blev inte utvald som deltagare på årets lussekatt menmen det är väl bara försöka nåt annat år ler. för vem kan inte motstå musse han är ju en liten skärmtroll haha.

RSS 2.0