det va tag sen!!

det va tag sen man träffa carro är grymt sugen på hälsa på henne o lilla nellie. det va inte igår man träffa henne o se hennes nya villa. har tänkt på henne då o då men idag blev det mer att jag tänkte fan nä måste åka dit. förut träffade vi ofta men sen när vi fick barn så har det inte blivit av så mycket av det visst vi kan ringa nån gång men även inte så ofta. men jag funderar den veckan vi far i väg om man ska träffa henne o snaka skit det skulle va kul. 

fan vad skönt

sista skol dag imorn sen är det slut med pluggandet är ganska trött på det. så nästa vecka ska jag gå till abetsförmedlingen o skriva in mig där. så får man se hur det går om man får tag på nåt men det lär man få i höst anntar jag men man får se som sakt. o nästa vecka åker dalle hem o vi kommer inte ses på en vecka =( kommer sakna honom enormt mycket fast det är bara en vecka o en jävla massa tårar antar jag. sen dra vi här ifrån ett tag o det ska bli skönt o slappa ett tag o ta det lungt ler. haha dalles föräldrar va på besök hemma hos oss föra veckan. väldigt trevliga föräldrar o systrar. jag tror vi kommer att komma överens. o som det verkar på dom så gillar dom mig skarpt o jag är bra för dalle o det är posetivt att de tycker det ler.

fan jag är grymt sugen på att åka till power meet i år vi har pratat om det men vi får väl se hur det blir för nu är det kul att gå med nån som gillar jänkare som jag gör.

??????????

ibland undrar om man har gjort fel här i livet jag vet att jag har inte vart toppen människa o så vidare. menmen det kanske sånt kast man får ta här i livet. sen ska det bli skönt att lämna e-tuna ett tag i några dagar slippa allt o njuta. men tyvär så är det tre veckor kvar önska att det kunde va denna vecka menmen. det är väl bara vänta. ja igår kom vexy o gänget o vissa upp hunden som va söt men är lite skäpptiskt mot den rasen eftersom man har sett hur de kan va eller bli men det kanske rår på vem som har den hundrasen men det blir säkert bra det.

äntligen kom min vecka

fan blev orolig att jag skulle va på bullen ett tag när jag inte fick min vecka eftersom min mens har vart oregelbunden när jag drog ut spiralen. dalle va lite orolig om jag va på smällen o hur min farsan skulle säga om det när det har bra kontakt med varandra att farsan skulle tycka att det 'är oansvarig av han. men vad fan kondomen kan ju sprika o sen va det inte svensk kondom vi hade utan tyskt jävla skit som inte va bra alls. köp inte tyska kondomer säger jag bara. menmen vi båda känner kanske inte ha barn just nu eftersom det är lite tidigt men händer det så händer det. men jag kommer aldrig skaffa spiral igen när mensen är så jävla kneppigt. men som sakt händer det så händer det det går inte göra så mycket antingen dödar man barnet som jag säger eller behåller det. that it

körde jänkare för första gången



(bilen är inte koppland till linde)



i helgen hade jag jätte trevligt att träffa morsan o även min bror plus att det va line crussing i helgen. jag fick köra brorsans jänkare men gud vad jag va nervös att köra ner i stan bland massa folk o bilar som körde här o va men kul va det hihi. det är fan det roligaste jag har gjort så nu är jag sugen på att skaffa en jänkare så det inte dugga åt det .ler även dalle hade trevligt att umgås med min bror kom bra överens o även med morsan o uffe. o för min del va det skit kul att umgås med brosan det va länge sen man prata o hade kul tillsammans. den saknan har varit stor att umgås med han. jag vet inte när vi umgicks senast men då var det när han va i e-tuna o då gick vi i högstidet. sen ville morsan o jag gå shoppa på marieberg på söndag. det är alltid kul att shoppa med morsan för hon blir så himla uppåt när jag vill gå med henne o kolla på klädder. o bara det är kul att göra mor o dotter sak tycker jag iaf. så för min del blev det en bad byxa eller vad man ska kalla det för. nån salva för huden en tröja till mikaela o en väska till henne. så denna helg va en jätte toppen att få va med brosan o mor min o framför allt att dalle följde med upp.

förvånad över farsan!!!

ihelg så blev jag väldigt paff över farsan sa. dalle klippte gräset hos min farmor o jag va o gav djuren mat sen kom farsan o gick runt i stallet. sen hellt plötsligt säger han att dalle är en bra kille o det va första gången jag har hört han säga det jag va tänka efter om han sa det om jag hörde rätt. det gjode jag det är första gången jag har hört han säga det till mig rakt ut o mena det eller det är ju första gången han har sagt det om dom killar jag har haft iaf. men det märker man att han gillar dalle mer än de andra killar som jag har vart till sammans o det är jag väldigt glad för. som jag har sakt förut så gillar jag dalle väldigt mycket vi har samma intresse o så mm. o jag kan nog säga att jag käner nog gladare än vart jag har gjort på ett tag. det har man har hört från olika håll oxå ler.

 

denna helg åker vi till lindesberg på crusing o dalle ska få träffa morsan o hennes gubbe det blir lite intressant vad hon säger om dalle. o jag hoppas att det blir bra helg. årets förtsa crussing för mig hihi längtar redan. o jag hoppas att ingen blir sjuk till denna helg. 


RSS 2.0